BEBU SA SREBRNIM OČIMA MAJKA OSTAVILA PO ROĐENJU Dve godine živela u strašnim bolovima, niko nije hteo da je usvoji, a onda se desilo čudo
Foto: Youtube/Printscreen

Srebrnooka devojčica koja od rođenja ima zdravstvenih problema konačno je dobila srećan kraj! Naime, mala Primrouz rođena je sa urođenim glaukomom, zbog čega ima "srebrne oči".

Ona je slepa i pored toga ima oštećen sluh. Majka ju je napustila pri rođenju, a lekari nisu mnogo vodili računa o njoj. Živela je u strašnim bolovima 23 meseca. Mesecima je bila u sirotištu, nije mogla da podigne glavu, mučila se i nije bilo nade da će biti usvojena.

Međutim, njena sreća je došla iz sasvim drugog dela sveta. U američkoj državi Džordžija čekala ju je porodica! Erin i Kris su za ovu devojčicu saznali preko društvenih mreža, a iako su imali dvoje dece i nisu planirali da proširuju porodicu, ipak su odlučili da je usvoje.

Erin kaže da je imala čudan osećaj pre mnogo godina i da je znala da će im ovaj mali borac doći.

"Usvojili smo je u januaru 2016, ali sam pre dve godine plakala jer sam nekako osetila da je negde u kolevci i da nas čeka. Kada sam video njenu sliku na Fejsbuku, znao sam da je to ona. Ne mogu da objasnim kako, ali znala sam da sam plakala za njom i znam da je sada tamo gde treba da bude, u svom pravom domu", kaže Erin.

Na pitanje zašto je uopšte usvojila bolesno dete, odgovorila je: "A zašto ne?"

"Kada ljudima kažemo da je slepa, oni obično kažu: „Izvini. Nema šta da vam bude žao. Nema ništa strašno ili loše u tome što ste slep", kaže Kris.

Devojčica još uvek ne govori i ne hoda, pa sa njom komuniciraju dodirom. Svaki dan se bore uz nju. Ali naučila je da se smeje. I naučila je šta znači imati porodicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading