SKANDALOZNI SNIMAK PRINCEZE OD VELSA Da je Megan Markl ovo uradila na sahrani, bila bi "razapeta" u javnosti
Profimedia

Javnost ne prestaje da analizira svaki detalj s sahrane kraljice Elizabete, iako je prošlo već tri dana, posebno je pod lupom ponašanje najistaknutijih članova britanske monarhije.

Očigledno da ne jenjava interes javnosti za odnos među članovima kraljevske porodice, a posebno način na koji su se svi ophodili prema princu Hariju i Megan Markl, koji su se svojevremeno odrekli svih kraljevskih dužnosti i preselili se u Ameriku.

Iako su mnogi priželjkivali očigledno da do pomirenja prinčeva Vilijama i Harija nije došlo. Naime, Megan i Hari nisu čak prisustvovali ni prijemu uoči same sahrane, a vojvodtkinja od Saseksa je na sahrani bila na vidnoj distanci sa svima.

Koliko britanska javnost nije naklonjena Megan jasno se vidi po dsahranaiskretnim opaskama u zvaničnim medijima, pa čak i u televizijskim emisijama, ali i po različitim mimovima, fotografijama i komentarima na društvenim mrežama.

Njenim suzama niko ne veruje

Tako su recimo na samoj sahrani kamere uspele da uhvate Megan u nekoliko navrata sa suzama u očima, a ubrzo se upravo zbog toga našla na meti žestokih kritika. Malo je ko poverovao da je reč o iskrenoj reakciji, jer su je optužili za lažne suze i vrhunsku glumu.

Interesantno, koliko su ljudi isključivi, da baš niko nije ni pomislio da je sahrana, tužan događaj i da je normalno zaplakati kad ispraćaš na večni počinak nekog koga si poznavao, ako ni zbog čega drugog, onda zbog dela života koji si proveo sa njim.

 

 

Sve u svemu, svi su izgleda podlegli masovnoj histeriji, pa Megan Markl, ne vide kao ljudsko biće sa svim manama i vrlinama, već kao opaku pretnju po britansku krunu. 

S druge strane, isplivala je fotografija Kejt Midlton sa sahrane na kojoj se smeje dok razgovara s jednim od sveštenika, ali javnost je to ubrzo oprostila novopečenoj princezi od Velsa, te se ova situacija nije mnogo ni pominjala.

Naravno, Kejt je verovatno samo želela da bude uljudna i ljubazna, ali su se fanovi Megan Markl ubrzo zapitali šta bi se desilo da je situacija bila obrnuta? Da je Kejt ta koja je plakala, a Megan ta koja se smejala?

"Samo zamislite sramotu i haos da se Megan Markl pojavila na kraljičinoj sahrani i usudila se da se nasmeje", glasi rečenica koja kruži Instagramom i Tviterom.

I zaista - da se Megan nasmejala tokom kraljičine sahrane bila bi praktično "razapeta" u javnosti, daleko gore nego što je to bila zbog suza, a Kejt bi bila slavljena čak i da je sebi tokom sahrane dala oduška i pustila poneku suzu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading