SNIMAK ZBOG KOGA MILIONI PLAČU Dečak sa Daunovim sindromom prvi put je video svoju mlađu sestru, roditelji nikada neće zaboraviti njegovu reakciju
Foto: Printscreen

Roditelji nikada neće zaboraviti reakciju dečaka sa Daunovim sindromom koji je prvi put video svoju mlađu sestru. Kada su Ešlin i Logan Vilijams doveli kući svoje sedmo dete, ćerku Kolins, nisu bili sigurni kako će njihov jednogodišnji sin Bruks reagovati na nju. Ali ispostavilo se da uopšte nisu morali da brinu.

Zbog jednog snimka, svi imamo priliku da budemo svedoci posebnog trenutka kada je Bruks prvi put videla Kolinsa. Dečak ima Daunov sindrom pa su njegovi roditelji bili zabrinuti da on neće razumeti potrebu da bude nežan prema njoj. Ali u trenutku kada je njegov otac stavio Kolinsa na grudi pored Bruksa, on se potpuno zaljubio.

Dok je pogledao svoju malu sestru, lice mu je potpuno ozareno. U stvari, on je toliko voli da ne želi da je ispusti iz vida. Kada mama pokupi Kolinsa, mala Bruks brizne u plač.

"Želiš je nazad? U redu. U redu", čuje se Ešlinin glas na kameri. Čim je vratila Kolinsa blizu Bruksa, on je odmah prestao da plače i pogledao ju je sa takvom ljubavlju da je svima koji su pogledali snimak izmamilo suze na oči.

"Već znam da će biti najbolji prijatelji", rekla je Ešlin kasnije, "Bilo je prelepo. On je već toliko voli. On je divan dečak pun ljubavi i veoma smo se obradovali njegovoj reakciji".
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading