NIJE PROMENILA FRIZURU OD DEVOJAČKIH DANA Otkriveno zašto je kraljica Elizabeta "nosila trajnu" i koliko je često prala kosu
Foto: Youtube/Printscreen

Kraljica Elizabeta, najdugovečnija vladarka Velike Britanije koja je na tronu bila punih 70 godina, preminula je u četvrtak 8. septembra u 97. godini života. Danas je kovčeg s njenim telom dopremljen  u Vestminstersku palatu gde će ostati četiri dana pre sahrane, kako bi se brojni poštovaoci i obožavaoci oprostili od Elizabete Druge.

Poslednjih dana otkrivaju se brojni detalji iz života ove velike vladarke, od toga kako je dobila nadimak, ko joj je omiljeni član porodice, preko komplikovanog odnosa sa sestrom, pa i do toga šta će biti sa njenim omiljenim ljubimcima... Jedna od tema o kojoj se govori jeste i frizura Elizabete Druge, a koju nije promenila praktično od devojačkih dana.

Njena kosa je sečena potpuno simetrično, a postoji i razlog za to.

"Njena kosa mora da izgleda isto iz jednog i drugog profila. Tako da sa koje god strane je ljudi gledaju, kosa uvek izgleda potpuno isto. Veruje se da se kraljica odlučila za trajni minival kako bi ukrotila svoju prirodno talasastu kosu. Uvojci mogu da traju nekoliko meseci, nešto što se pokazalo kao vrlo korisno tokom lokdauna. Tokom prvih nekoliko meseci pandemije, kada su pravila bila stroga za sve, pa i britansku monarhiju, ona je navodno sama stilizovala svoje kovrdže", otkrio je izvor za britanske medije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading