KAKVA LJUBAVNA PRIČA Prvi bračni par u svetu s Daunovim sindromom je nerazdvojan i nakon 30 godina
Foto: Youtube/Printscreen

Prvi par sa Daunovim sindromom koji se venčao i dalje je srećan i nerazdvojan 30 godina kasnije! Geret i Deana su se prvi put sreli u svom lokalnom centru u Kambriji u Engleskoj 1981. U to vreme, Geret je imao samo 17, a Deana 19. Danas, gotovo četrdeset godina kasnije, par je i dalje veoma zaljubljen i nerazdvojan.


"Deana i ja se slažemo", kaže Geret. Deana je otkrila da je prva stvar koja ju je privukla Geretu bila njegova raspuštena crvena kosa. "Videla sam da ima riđu kosu. Volim đumbir. Tada je imao i bradu. Iste crvene boje. „I ja imam riđu kosu“, rekla je. Geret sa druge strane kaže da je bio veoma tražen kada je upoznao Deanu. "Pre nego što sam upoznao Deanu, imao sam tri devojke“. Izabrao sam pravu, a to je Deana", otkrio je za Metro.
KAKVA LJUBAVNA PRIČA Prvi bračni par u svetu s Daunovim sindromom je nerazdvojan i nakon 30 godina

Foto: Youtube/Printscreen

 

Srećni par je prvo počeo kao dva dobra prijatelja. Njihove porodice nisu shvatile koliko su ozbiljne stvari među njima sve do 10 godina kasnije. "Nismo znali mnogo o njihovoj vezi sve dok nisu počeli da pričaju da žele da se venčaju“, rekla je Geretova 80-godišnja majka En.

Geret je dodao: "Otišli ​​smo na odmor u Blekpul i tamo se verili. Bilo je to za Deanov rođendan."

Ubrzo nakon prosidbe, zaljubljeni su se venčali pred svojim porodicama i prijateljima 4. jula 1992. godine, čime je njihov brak postao najduži brak osobe sa Daunovim sindromom.

Deana kaže: "Još ga volim. Pogledaj ga, izgleda kao starac". Kakva neverovatna ljubavna priča, uprkos svemu! Geretu i Deani želimo mnogo godina ljubavi i sreće zajedno.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading