NIŠTA SE NE DEŠAVA SLUČAJNO Ovo je pet znakova da ste srodnu dušu sreli u pogrešno vreme
Alo.rs/ Shutterstock

Kroz knjige, filmove, pesme, svuda se provlači ideja o savršenoj srodnoj duši, o spoju na koji čekamo celog života. Veruje se da srodne duše treba da se sretnu u pravo vreme i u pravim okolnostima. Ali, šta ako se srodne duše sretnu u pogrešno vreme?

To znači da jedno ili oboje niste spremni za vezu, i to ne menja da ste jedno drugom srodne duše. Moguće je da u vašem životu postoji nešto sa čim prvo treba da se pozabavite pre nego što pređete na na novo poglavlje u svom životu sa nekim drugim. Dobra vest je da se sve dešava sa razlogom i da se ništa ne dešava slučajno.

Ova osoba je trebala da se pojavi u vašem životu upravo sada. Postoji važan razlog za to, a jedan od domninantnijih svakako može biti da naučite važnu životnu lekciju. Postoje prepreke koje vas sprečavaju da budete zajedno, ali to ne znači da su nepremostive. Od vas oboje zavisi da li će vaša veza imati budućnost. Ponekad je potrebno i da se razdvojimo, pronađemo sreću negde drugo, a ponekad se sve prevaziđe i srodne duše ostaju zajedno, u apsolutnoj harmoniji.

Evo koji znakovi pokazuju da ste sreli srodnu dušu u pogrešno vreme:

1. Vaši dugoročni ciljevi se sukobljavaju - Ako su vaši ciljevi potpuno drugačiji, to bi mogao biti znak da ste se pronašli u pogrešno vreme. Nema potrebe da menjate sebe i životne planove, ali ako su razlike ključne, poput želja da imate decu, dok partner ne želi, ili imate različite želje kadqa je reč o mestu stanovanja, onda ovo može biti crvena zastavica.

2. Neko od vas je više posvećen svojoj karijeri nego ovoj vezi - Ako ste već neko vreme zajedno i neko od vas je više posvećen svojoj karijeri nego vezi, toliko da odnos počinje da trpi, to može biti znak da ste svoju srodnu dušu sreli u pogrešno vreme. Međutim, ako su obe strane podjednako posvećene svojim karijerama ili drugim interesima, onda ne bi trebalo da bude problema u nastavku vaše veze. Ovde je jedino rešenje komromis, ali istina je da ga često nije lako pronaći.

3. Neko od vas nije spreman za vezu - Možda ste i sa pogrešnom osobom ako vaša srodna duša nije spremna za vezu. Možda je upravo izašlao iz jedne veze i nije emocionalno spreman da započne nešto novo. Ili ste možda vi taj koji nije spreman da se posveti. Samo zato što neko nije trenutno zainteresovan za ljubavnu priču, ne znači da neće u budućnosti. Ali ne treba čekati, putevi će se spojiti ako to budete želeli.

4. Niste u najboljoj verziji sebe - Možda niste dovoljno ispunjeni, niste razvili ljubav prema sebi, ne osećate s enajbolje... Potrebno vam je vreme d ase posvetite sbei kako biste mogli da se fokusirate na neki odnos, i to je u redu. Sačekajte bolji tajming, onda kada budete sigurni da to želite, hoćete i možete.

5. U vezi je sa nekim drugim - Kada se zaljubite u osobu koja je zauzeta, ovo definitivno nije dobar početak. Ova osoba je emotivno nedostupna za vas, što znači da je bolje da se posvetite sebi i svom životu. Možda se sretnete kasnije u životu kada budete slobodni i kada oboje uđete u vezu sa poverenjem i ljubavlju, bez laži i prevara. Ali sada je loše vreme!

Takođe, često mislimo da je neko nedosupan naša srodna duša, ostajemo zarobljeni sa tom osobom u mislima i ne vidimo druge šanse, prilike za sreću. Zato je važno da pronađete unutrašnji mir, posvetite se sebi, i ne gledate dugo u zatvorena vrata. Često se dogodi da osoba za koju ste mislili da je srodna duša zapravo to i nije. Možda neko drugi čeka da vam pruži bezuslovnu ljubav - otvorite srce za to!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading