PRST SUDBINE Devojčica se šokirala kada je ugledala svoju fotografiju na kutiji mleka, a zatim otkrila jezivu istinu
Foto: Youtube/Printscreen

Kao sedmogodišnja devojčica, Boni Loman je bila šokirana kada je jednog običnog dana videla svoju fotografiju na kutiji mleka. Nije mogla ni da pretpostavi da je razlog za ovu fotografiju prilično jeziv. Naime, Boni je kidnapovana sa tri godine.

Otac ju je godinama tražio, angažovan na sve moguće načine, što je njenu sliku uvrstilo u akciju „Nestala deca na kartonu od mleka”.

Njeni otmičari su zapravo bili njena majka i očuh, a sa sedam godina, Boni se nije sećala ni oca ni otmice. Želela je da zadrži kutiju, nakon što ju je jednog dana primetila dok je bila u kupovini sa svojim očuhom. Pristao je pod uslovom da to čuva u tajnosti.


Međutim, komšije su otkrile istinu nakon što je Boni slučajno ostavila kutiju sa vrećom igračaka u njihovoj kući. Pozvali su policiju i Boni se ponovo sastala sa ocem. „Nisu me oteli vanzemaljci“, rekla je Boni kasnije.

„Oteli su me ljudi koji su me voleli. A da nije bilo tog dana u prodavnici – možda nikada ne bi saznala“. Inače, ovaj program je razvio Nacionalni savet za bezbednost dece SAD radi podizanja svesti o nestaloj deci. Uprkos povećanju javne svesti, ovo nije uvek bilo uspešno. Od tada je zamenjen sistemom Amber Alert.
 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading