IZLAZE ZAJEDNO, NOSE ISTU GARDEROBU, SVI MISLE DA SU BLIZNAKINJE One su mama i ćerka, i nema šanse da pogodite ko je ko
Profimedia

Džoli Dijaz (45) živi u Kaliforniji i prati je glas da je jedna od najzgodnijih mama. Naime, ona je izuzetno mladolika - toliko da svi misle da joj je ćerka u stvari sestra!

"Mlađi muškarci me zovu na sastanke, ali ih mahom sve odbijem. Imam utisak da su stvorili lažnu sliku o meni na osnovu mog instagram profila," kaže Džoli koja ima punoletnu ćerku kod kuće. Iako se od muža razvela pre 14 godina, Džoli ne odustaje od muškaraca, pa u izlaske često ide sa ćerkom.

"Kada me mlađi muškarci pozovu na sastanak, smatram da je to jednako laskavo kada to učine i oni mojih godina. Mislim da je potrebno mnogo hrabrosti da priđete nekome i zamolite ga za sastanak. Mislim da su mlađi muškarci skloniji maštanju o tome kako je izlaziti sa starijom ženom, dok su stariji muškarci pragmatični," zaključuje ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joleen Diaz (@joleendiaz)

"Za mene godine nisu problem, ali želim da nađem nekoga uz koga ću da rastem, da postanem bolja. Ne želim da izađem sa nekim ko samo želi zabavu."

Džoli i njena ćerka često izlaze na duple sastanke:

"Kada smo obe u vezi, često zajedno sa momcima idemo na kuglanje, planinarenje ili na plažu... Melani me stalno pita za savete o ljubavi i zabavljanju. Sviđa mi se što mi veruje!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joleen Diaz (@joleendiaz)

Džoli je postala svetska senzacija kada su njene slike dospele u medije. Niko nije mogao da zamisli da jedna žena od četrdeset godina može da izgleda tako mladoliko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joleen Diaz (@joleendiaz)

Ali, uprkos popularnosti Džoli još uvek nije našla ljubav svog života:

"Preferiram ambiciozne, motivisane muškarce, pune samopouzdanja.. On mora da bude u stanju da doprinese finansijski, ali i emotivno. Mora da voli pse, jer ja imam zlatnog retrivera. Mora da bude otvren, ali i fizički aktivan. To mi je važno," kaže Džoli!

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading