Nazvala je POLICIJU kako bi naručila PICU: Službenik je osetio da nešto NIJE u redu i ODMAH poslao patrolu

Vesti 05.07.2022 21:15 0

Žena je nazvala policiju kako bi naručila picu, ali njen razlog je bio nešto sasvim drugo. Njena majka je bila žrtva porodičnog nasilja pa se pretvarala da zove restoran.

Nazvala je POLICIJU kako bi naručila PICU: Službenik je osetio da nešto NIJE u redu i ODMAH poslao patrolu

Printscreen/ YouTube

Tifani Urban našla se u teškoj situaciji kada je njena majka postala žrtva porodičnog nasilja. Napadač je još bio u domu njene majke, a ona je morala da smisli način da ga ne uzbuni, a da ujedno uspe da zatraži pomoć.

- Razmišljala sam da treba da pozovim policiju, ali kako to da uradim u kući kako bi ga i uhvatili? - rekla je ona.

Tada je odlučila da se pretvara da naručuje pizzu. Umesto da je nazvala restoran, ona je pozvala policiju. Međutim, kada se javio policijski službenik, pomislio je da bi to mogla da bude prevara ili lažan poziv.

Ipak, kada je Tifani istrajala na svojoj narudžbi, službenik Tim Tenejk je osetio da nešto nije u redu.

- Ona se uporno držala priče da želi picu. Neprestano je to ponavljala. Znao sam da se nešto drugo događa - rekao je policijski službenik.

 

 

Tim je tada počeo da je ispituje jednostavna pitanja na koje je mogla da odgovori sa "da" ili "ne" kako bi saznao šta se tačno događa. Tada je poslao policiju i rekao im da ne koriste sirene kako ne bi uzbunili napadača.

Tifanino brzo razmišljanje pomoglo je da spasi sopstvenu majku iz vrlo opasne situacije. Svake pohvale i službeniku koji se javio i prepoznao osobu kojoj je bila potrebna pomoć.

Policija je uspešno uhvatila napadača, a ova je priča dokaz da uvek treba gledati ispod površine.

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading