"Ne mogu više da ĆUTIM! Imam frakturu nosa, POTRES mozga, deca su SVEDOČILA": Žena NBA košarkaša optužila muža za NASILJE, iznela je JEZIVE detalje

Vesti 02.07.2022 16:40 0

NBA zvezda Majls Bridžiz optužen je za porodično nasilje. Košarkaš se predao policiji Los Anđelesa, a ubrzo je pušten iz pritvora uz kauciju od 130.000 dolara, pišu američki mediji.

"Ne mogu više da ĆUTIM! Imam frakturu nosa, POTRES mozga, deca su SVEDOČILA": Žena NBA košarkaša optužila muža za NASILJE, iznela je JEZIVE detalje

Printscreen/ Instagram

Bridžizove supruga, Mišel Džoson, prekinula je ćutanje. Na svom Instagram profilu objavila je potresne fotografije telesnih povreda koje joj je naneo, kako tvrdi, košarkaš Šarlot Ornetsa.

"Mrzim što je došlo do ovoga, ali ne mogu više da ćutim. Dopustila sam nekome da uništi moj dom, da me zlostavlje na sve moguće načine i istraumira našu decu za ceo život", napisala je Džonson pa dodala:

 

 

"Neću dozvoliti ljudima oko njega da ćute i lažu kako bi njega zaštitili. Ovo je nemoralno i bolesno".

"Više neću da ćutim da zaštitim druge jer cenim sebe i svoju decu. Fraktura nosa, zgloba, mišića vrata od gušenja i teški potres mozga. Ne tražim sažaljenje, samo ne želim da se ovo dogodi bilo kome. Moja deca zaslužuju bolje, ona su svedočila tome, to me boli više od svega", zaključila je Džonson koja ima dvoje dece sa zvezdom NBA lige.

 

 

Bridžerzov klub Šarlot Ornets objavio je saopštenje u kojem stoji da su upoznati s njegovim slučajem, te da će nastaviti da prate situaciju.

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading