LEPA BRENA TOTALNO PROMENILA ISHRANU I Boba uživa u novom režimu, a ove namirnice više ne ulaze u njihovu kuhinju
Printscreen

Lepa Brena kaže da mesecima nije okusila ništa slatko i masno! Pevačica se potpuno okrenula zdravom načinu života, zato što je posle četiri decenije duge karijere konačno imala malo vremena za sebe.

Brena je otkrila kako je za kratko vreme uspela da skine višak kilograma.

"Potpuno sam se posvetila sebi, i to posle 40 godina. Nikada nisam imala pauzu dužu od mesec dana, pa nisam mogla da vodim računa o ishrani, jer često nisam bila kod kuće. Sada sam iskoristila priliku i da se odmorim, ali i da promenim ishranu", ispričala je Brena i otkriva šta je sve izbacila sa jelovnika.

"Nezdrave namirnice za mene su prošlost. Masni proizvodi ne dolaze u obzir! Ne jedem ni torte, ni kolače i mnogo se bolje osećam. Sve što spremam kuvam na vodi, bez kapi ulja. Uspela sam i Bobu da "navučem" na zdravu hranu. Sada se i njemu to dopada. Uspeo je da smrša, a i ja sam skinula tri kilograma, ali zbog moje visine mnogi misle da sam izgubila bar deset kilograma".

Brena je na Tajlandu nekoliko dana bili na strogom režimu ishrane.

"Na Puketu smo Boba i ja bili na detoksikaciji. Četiri dana smo jeli samo povrće za doručak, ručak i večeru. Osećala sam se odlično, imala sam puno energije. Baš sam zadovoljna"!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading