POTRESNA PORUKA SLAVNE VODITELJKE Odustajem od lečenja, nemam više snage!
Foto: Screenshot

Debora Džejms, poznata voditeljka BBC-a, koja već šest godina boluje od karcinoma creva, nedavno je obavestila javnost da je odustala od aktivnog lečenja svoje bolesti i da se iz bolnice vratila kući.

Ova 40-godišnjakinja, majka dvoje dece - Huga (14) i Elioz (12), pratila je tok svoje bolesti na Instagramu i redovno je pisala o borbi koju prolazi, a nedavno je prošla kroz najteži period kada je umalo umrla u bolnici. To je bio trenutak kada je Debora rešila da digne ruke od lečenja i vrati se kod kuće kako bi provela poslednje dane okružena toplom porodičnom atmosferom.

Ona je o svemu progovorila javno, podelivši dirljivo, poduže pismo na Instagramu. 

"Ovo je poruka koju nikada nisam želela da napišem. Probali smo sve, ali moje telo jednostavno ne želi da učestvuje u tome. Moje aktivno lečenje je gotovo i sada sam prebačena na kućno lečenje, a moja neverovatna porodica je oko mene i moj fokus je da se pobrinem da me ništa ne boli i da provedem što više vremena sa njima", započela je voditeljka.

Niko ne zna koliko mi je vremena ostalo, ali nisam u stanju da hodam, spavam većinu dana, a većina stvari koje sam uzimala zdravo za gotovo su mi sada kao san. Znam da smo uradili sve što smo mogli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deborah James (@bowelbabe)

Ali čak i sa svim inovativnim lekovima protiv raka na svetu ili uz neko magično, novo otkriće, moje telo jednostavno više ne može da nastavi.

Tokom više od pet godina pisanja o tome kako sam mislila da će mi to biti poslednji Božić ili kako neću dočekati svoj 40. rođendan ili videti svoju decu kako polaze u srednju školu, zapravo nikada nisam zamišljala da ću napisati onu u kojoj se zaista opraštam. Mislim da je to bila neka buntovnička nada u meni.

Niko ne može da kaže da je poslednjih šest meseci bilo ljubazno prema meni. Sve to što prolazim je srceparajuće, ali okružena sam sa toliko ljubavi da ako išta može da mi pomogne, onda je to ovo - dodala je Debora, preneo je Mirror.

Komentari (0)

Loading