U OVOJ SOBI SAM DOŽIVELA "SRČKU" Ivana Peters otkrila detalje o teškom životnom periodu i poslala moćnu poruku
Foto: Ataimages

Prošlo je sedam godina otkako je pevačica Ivana Peters doživela infarkt u prostorijima Radio-televizije Srbije. Nakon što je učestvovala u emisiji, pevačicu je Hitna pomoć odvezla u bolnicu gde su ustanovili da ima srčanih problema.

Tada joj je ugrađen stent, a pevačica se svaki godine priseti tog dana. Tako je bilo i ovoga puta, pa je Ivana objavila fotografiju koja je nastala u sobi gde je doživela srčani udar.

"Pre sedam godina i sad - RTS Košutnjak. U istoj sobi u kojoj sam doživela 'srčku'. Deluje tako daleko, a tako blizu. Srećan mi i ovaj rođendan", napisala je Ivana Peters u opisu svoje objave.

Podsetimo, Ivana je pre nekoliko godina opisala kako se osećala.

"Bol je bio neopisivo jak i mislila sam da nikada neće prestati. U toj agoniji sam se onesvestila, a kada sam došla sebi, usledio je šok. Ja, mlada žena koja još nije dostigla ni 40. godinu i žestoka pobornica veganske ishrane, doživela sam infarkt pred kamerama, usred snimanja emisije", rekla je ona tada i dodala da je osećala tegobe i pre toga.

"Nedostatak daha i umaranje čak i prilikom penjanja na drugi sprat, trčanja za busom i nameštanja kreveta ujutru nisu bili dovoljan razlog da shvatim da nešto nije u redu dok na snimanju emisije nisam osetila neopisiv bol koji nikako nije prestajao. Sreća u nesreći je bila da sam se tada onesvestila, jer da sam bila svesna, verovatno bih taj bol zanemarila kao i sve prethodne tegobe i otišla kući. Tog martovskog dana, uprkos veganskoj ishrani i relativno mladim godinama, doživela sam srčani udar, a taj nemili događaj sada mi je opomena za ceo život", rekla je Ivana.

"Porodica mi je uvek pomagala da prebrodim teške situacije. Ne volim puno da pričam o svojim zdravstvenim problemima, prolazilo mi je nekoliko puta kroz glavu: „E, kada biste vi znali moj život“, ali nikada nisam razmišljala ozbiljno o tome da objavim autobiografiju. Imam neki tajni život, možda nekada otkrijem šta mi se sve dešavalo i na privatnom planu, ali i zdravstvenom. Mislim da treba da prođe još vremena, da rane zacele i da budem spremna da pričam o nekim temama", rekla je Ivana, i otkrila da uskoro planira da pronađe mir daleko od gradske buke.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading