OTKRILA DETALJE VEZE SA GORANOM BOGDANOM Jovana prvi put progovorila o njihovom odnosu, i otkrila kad je najsrećnija
Pixsell / Autor: Srdjan Ilic/PIXSELL

Glumica Jovana Stojiljković gotovo četiri godine uživa u vezi sa hrvatskim kolegom Goranom Bogdanom. Glumački par se bukvano ne razdvaja sem zbog poslovnih obaveza.

Na premijeri predstave 'Nečista krv' kad joj je Goran Bogdan donio buket cveća, počela su nagađanja da su u vezi, par je otad nerazdvojan

Jovana Stojiljković, koja je u seriji "Jutro će promeniti sve", pokazala svu raskoš glumačkog talenta, na velika vrata ušla je i u hrvatsku kinematografiju. Publika će je gledati u u novoj seriji "Područje bez signala", a partner nakon "Senki nad Balkanom" ponovo joj je dečko Goran Bogdan.

"Bilo je to jedno od najljepših snimanja u mojoj karijeri", kaže Jovana za hrvatsku "Gloriju" dok se priseća dana provedenih u Gospiću i Dugoj Resi.

"Radili smo od jutra do večeri pa nisam stigla puno da razgledam, osim što sam jedan dan otišla do Tesline rodne kuće. Ekipa je bila sjajna, brzo su me prihvatili i učinili da se osećam kao kod kuće", kaže Jovana.

OTKRILA DETALJE VEZE SA GORANOM BOGDANOM Jovana prvi put progovorila o njihovom odnosu, i otkrila kad je najsrećnija

Foto: Printscreen/instagram

 

A u ekipi serijala, snimljenog prema istoimenom romanu Roberta Perišića, Jovani je srcu najdraži dečko Goran Bogdan. Iako su u ljubavnoj vezi od 2017, nakon što su se upoznali na snimanju srpskog TV serijala "Senke nad Balkanom", to je bio jedini put da su zajedno glumili - sve do "Područja bez signala".

"Nemamo sada puno zajedničkih scena, ali bilo mi je veliko zadovoljstvo da opet snimam s njim jer je stvarno dobar glumac. Znam da sam subjektivna, ali zaista mi je drago kada s njim mogu da delim kadar. Prijatno mi je jer osećam njegovo poverenje", otkrila je Jovana, koja se jedini put pojavila s dečkom u javnosti na otvaranju Festa, na premijeri filma "Otac".

Goran Bogdan i Jovana Stjiljković odavno su otpočeli zajednički život u Beogradu, a Zagrepčanin voli da se pohvali da ima tri doma u tri grada.

"Srećan sam što imam tri doma. Smatram Beograd svojim domom i stvarno mi je predivno, dugo sam ovde i volim ovaj grad i Beogađane. Srećan sam što imam i Široki, Zagreb i Beograd kao svoj dom. Imam krevet svuda i to mi je prelepo. Nekad mi je teško i fali mi to usidrenje, ali i kad se usidrimim imam osećaj da me tera put dalje. To je i prokletstvo i blagoslov. Najnapornije od svega mi je pakovanje, sve držim u gepeku u kolima i onda samo uzmem šta mi treba", govorio je.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading