ČAK SU I IME SMISLILI: Njihova ljubav bila je snažna, ali Ana je zbog ovoga najviše patila!

Vesti 27.11.2021 22:46 0

Na kraju, Bekuta je naviše patila zbog ovoga

ČAK SU I IME SMISLILI: Njihova ljubav bila je snažna, ali Ana je zbog ovoga najviše patila!

ATA Images

Iako je njihova veza na početku bila na meti kritike i zlobnih komentara, Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić su najbolje znali kakva hemija se nalazi između njih dvoje. 

Međutim, njihovu životni putevi su se kasno ukrstili, pa je jednom prilikom čuvena pevačica izjavila da joj je žao što Mrku nije ranije srela.

- Žao mi je sto nemam dete sa Milutinom. Volela bih da smo se ranije sreli i da imamo potomstvo. On bi bio divan otac sigurna sam u to. Život nas je spojio malo kasno za te stvari, ali tu su moji unuci koji su nam to nadomestili. Često pričamo on i ja o tome kako bi nam se zvalo dete, da li bismo voleli više dečaka ili devojčicu... Volimo da maštamo jer naša ljubav je zaista jaka - ispričala je Ana dok se priprema za solistički koncert u Sava Centru pre nekoliko godina.

Iako Mrkonjić nema dece, pevačica ima dete, sin Igora, kojeg je rodila sa 17 godina u vanbračnoj vezi. Iako je dobro poznato da ga je dala u Dom za nezbrinutu decu, Bekuta je svakog vikenda putovala da vidi svoje dete i posle nekoliko meseci agonije odlučila izvadi sina iz Doma za nezbrinutu decu i od tada uvek kraj nje. O ovom teškom životnom razdoblju pevačica je progovorila tek posle 40 godina.

Komentari (0)
Loading