TANJA BOŠKOVIĆ OTKRILA TAJNU DOBROG ZDRAVLJA I LEPOTE Više od 35 godina nisam imala ni kijavicu! Evo i zbog čega!
Alo

Glumica Tanja Bošković ima 68 godina, poslednjih desetak godina je u penziji, ona uživa u životu i kako kaže, nema više razloga da radi.

"Ne nedostajem publici. Svi koji žele da me vide dođu u pozorište. Mora prostor da se da mladima, a drugo, sadržaj koji se nudi nije dostojan moje starosti. Nemam više vremena za gubljenje. Hoću da se bavim onim što me zanima i da otkrivam neke svetove. Imam druga posla, nije sve u pozorištu. To je bilo do moje 35. godine, a posle sam postala svesna da ne postoji potpuno neistražena teritorija moje duše s kojom želim da se bavim i neću da je delim s publikom. Drugo, i bogu mora malo čovek da se posveti pre nego što ode s ovog sveta. Moram da razrešim svoje nedoumice. Smisao nije samo pozorište, bez obzira na darove koje sam dobila s neba. Smisao je ipak negde drugde", rekla je Tanja i dodaje "trudim se da nemam loše misle. Doživljavam ih kao greh".

Sjajna glumica se starenja ni najmanje ne boji jer ga doživljava kao prirodan proces. Smatra da u tom životnom dobu žena može da bude prelepa ako ima mir u duši i ljubav u srcu. Pošto je vedrog duha, ni period korone nije uticao na promenu njenih životnih navika, pa je i dalje aktivna i zdravlje je dobro služi.

"Spadam u ljude čeličnog zdravlja. Imam 68 godina. Poslednjih 35 godina nisam imala ni kijavicu. Ne znam kako su ljudi postali inertni. I dalje trčim, skačem, jurim, ludujem i pevam... Volim more i da plivam. I dalje jedem šaku hrane dnevno. Nikom nije potrebno više. Živim jedan zdrav seljački život. Nemam potrebu za prejedanjem u bilo kom smislu. Verovatno me molitva, pričešćivanje i ispovest drže u dobrom duhovnom i fizičkom zdravlju. To je moja radost. Nikad se nisam prostirala više nego mogu. Gospod mi je dao dara koliko mi je dao, a ja zadovoljna. Gospod je dao da imam decu, ja presrećna", kaže glumica kojoj ljubavi kroz život nije manjkalo.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading