Najveće NOVOROĐENČE na svetu: Nakon 19 pobačaja, rodila je sina sa preko ŠEST kilograma, on je malo ČUDO!

Vesti 28.10.2021 18:49 0

Sin Kare i Tima Patonaija rođen je početkom oktobra i izazvao je senzaciju. Ispostavilo se da je dečak težio skoro duplo više od prosečnog novorođenčeta. Radost roditelja bila je još veća jer su ranije izgubili 19 trudnoća

Najveće NOVOROĐENČE na svetu: Nakon 19 pobačaja, rodila je sina sa preko ŠEST kilograma, on je malo ČUDO!

Printscreen/Youtube

Sin Kare i Tima Patonaija, Finli, rođen je dve nedelje pre termina, 4. oktobra. Kako prenosi "Danas", imao je 60 cm i 6,35 kg, skoro duplo više od prosečne novorođene bebe.

Za 36-godišnju Keri ovo nije bio prvi put da je dočekala tako veliko dete. Njeni sinovi 10-godišnji Devlen i dvogodišnji Everet - rođeni su sa skoro četiri i pet kilograma. Međutim, mama dečaka nije bila spremna na to da će "oboriti" sopstveni rekord.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TODAY (@todayshow)

Nakon rođenja njegovog drugog sina, doktor je rekao da je on među prvih pet "najvećih beba koje je ikada porodio". Kara se tada našalila da će i dalje biti broj jedan na listi. - I onda smo to slučajno uradili - prokomentarisala je za ABC KNXV.

Finlijevo rođenje bilo je veoma emotivno za par koji je - pre nego što je dočekao svog najmlađeg sina - doživeo dva pobačaja. Zauzvrat, pre Everetovog rođenja, supružnici su izgubili 17 trudnoća, od kojih su dve bile blizanačke.

- Bilo je to traumatično iskustvo za celu porodicu, posebno za naše najstarije dete. Svaki gubitak je slomio njegovo malo srce - prokomentarisala je Kara.

Dolazak trećeg deteta bio je pravo čudo. - Naša porodica je konačno kompletna - rekla je Kara. - On je apsolutno savršen.

Rođenje bebe tako retke težine proslavili su i lekari i medicinske sestre.

Komentari (0)
Loading