Godinu i po dana su se DOPISIVALI: Nakon PRVOG sastanka dao joj korpu, samo je pozvao i izgovorio nešto BRUTALNO!

Vesti 27.10.2021 17:45 0

Upoznavanje nije najlakša stvar, ali jedna žena je doživela izuzetno neprijatnu situaciju. Preko TikTok-a je otkrila da ju je muškarac sa kojim se dopisivala više od godinu dana ostavio ubrzo nakon što ju je upoznao uživo

Godinu i po dana su se DOPISIVALI: Nakon PRVOG sastanka dao joj korpu, samo je pozvao i izgovorio nešto BRUTALNO!

Printscreen/TikTok

TikToka korisnica @jehonaswitness upoznala je novog partnera preko aplikacije za upoznavanje. Između njih se odmah osetila hemija i muškarac je predložio upoznavanje. Međutim, mlada žena je imala crveno svetlo u glavi i tražila je vreme. Na mreži su ćaskali više od 1,5 godine.

- Uvek je govorio koliko mu se sviđam, da želi da bude sa mnom, kako bi se dobro ophodio prema meni i da bi mogao da me usreći - ispričala je Tiktokerka.

Mlada žena je konačno shvatila da joj se ovaj muškarac dopao više nego što je u početku pretpostavila.

- Počela sam da imam osećanja, bila sam malo ljubomorna kada je pričao o drugim devojkama. Rekla sam mu to, a on mi je odgovorio da da sam mu dala šansu ne bi izlazio ni sa kim - prisetila se ona.

Tiktokerka je konačno odlučila da se suoči sa svojim strahovima i pruži muškarcu šansu. Nadala se " najboljoj vezi u životu", jer su njih dvoje proveli dosta vremena u izgradnji svoje emocionalne veze.

Međutim, dve nedelje nakon što je njihova veza postala intimna, žena je doživela šok. Novi "partner" joj je rekao "istinu".

- Zvao me je pijanu i rekao da me nikad nije voleo, da ga nije briga za mene i da spava sa nekim drugim – rekla je ona u svom videu koji je videlo preko 242 hiljada ljudi.

Priča je šokirala internet korisnike koji su na video snimku ostavili nekoliko stotina komentara. Ljudi nisu mogli da veruju da je čovek bio u sajber vezi godinu i po dana i kako je to okončao.

- Moral je: uvek verujte svojoj intuiciji - glasi prvi komentar.
- Igrao je ovu igru ​​dugo vremena - drugi je dodao.
 

Komentari (0)
Loading