NAJOMRAŽENIJA U HOLIVUDU? Ženu Aleka Boldvina "pljuju" na sve strane, a tek kad vidite njene reakcije
Foto: Printscreen/instagram

Hilarija Boldvin (37) je 2011. godine upoznala Aleka Boldvina, da bi se za nešto više od godinu dana već udala za 26 godina starijeg glumca.

Danas poznati par ima petoro dece i dva psa. U njihovom životu nema mesta za privatnost, jer je Hilarija tip žene koja sve priča i pokazuje na Instagramu.

Bilo da je reč o novoj trudnoći, gubitku bebe, joga pozama, gubitku kilograma ili optužbama da lažira špansko nasleđe.

Svi se sećamo njene fotografije na Instagramu iz 2019. godine, gde je objavila da je to momenat kada je osećala da doživljava spontani. Mišljenja su bila podeljenja: jedni su je hvalili što je tako bolnu temu podelila na internetu, dok su je drugi kritikovali kako previše intimne stvari deli na Instagramu.

 

Nije prošlo mnogo, a Hilarija je odlučila da svima kaže kako je opet trudna. Tada su svi bili jednoglasni. Ljudi su uglavnom smatrali kako Hilarija nije smela da zatrudni tako brzo i da na taj način muči svoje telo. S obzirom da je već rodila četvoro zdrave dece, te da "joj se ne žuri sa rađanjem petog deteta."

 

Hilariju kao da ove priče i negativni komentari ne dotiču. Ona je zvezda u svom filmu. To je dokazala objavom fotografije na kojoj drži najmlađeg sina. Naime, na toj fotografiji Hilarija je u donjem vešu, a jasno se vidi njena zategnuta figura. Odmah su počeli komentari glumica i pevačica poznatih u Holivudu. Svi su govorili kako Hilarija ima za cilj da pokaže svoju figuru i ništa drugo, te da je do tako zategnutog stomaka došla samo zahvaljujući operacijama, a nikako jogi. Međutim, Hilarija kao da je očekivala takve komentare i svoj momenat slave. Odmah je na Instagramu pokazala stomak u krupnom planu, kako bi svi mogli da vide da na njemu nema ožiljaka.

Taman kada se stišala buka oko stomaka, Hilarija je optužena da lažira svoje špansko poreklo jer je odrasla u Americi i veoma loše priča španski jezik. Ne sumnjamo da će Hilarija i sa ovim "optužbama" srećno da se izbori.

 

Evo kako je počela njena ljubavna priča sa Alekom Boldvinom:

 

Kada su se upoznali Alek je Hilariju izvodio na večere i na sastanke 6 nedelja, ali bez poljupca. "Mislila sam da želi da budemo samo prijatelji," rekla je Hilarija, ali to nije bio slučaj.

Boldvin se "usudio" i poljubio Hilariju, da bi se par počeo da živi zajedno samo 5 meseci nakon upoznavanja, a godinu dana kasnije su se i venčali.

Pre Hilarije, Alek je bio 9 godina u braku sa Kim Besnidžer i smatrao je da se nikad više neće ženiti.

Par se venčao 2012. godine, a šest i po godina kasnije par ima petoro dece.

Komentari (1)

Loading
Keri

23.10.2021 05:00

Ne razumem, pljujete zenu coveka koji je danas doziveo ogromnu tragediju, usmrtivsi zenu, majku, kcer bez ikakve namere i povredivsi reditelja na setu dok je radio svoj posao, bavio se glumom. Jako mi je zao zrtava, ali mi je pre svega zao ovog coveka, njegove zene i cele njegove porodice. Ovo je kao u najgorem kosmaru.