LUDILO MOZGA! GOSPOĐA SIPALA KAPI U OČI I ZAVRŠILA U HITNOJ Nećete verovati koji detalj na leku je propustila da pročita
Foto: Pixabay

Oko je oko, pa bilo ono u očnoj duplji, ili kurje, važno da je oko. Pridevi pored imenice ne interesuju nikoga, pa ako na kapima piše "oko", onda je logično da ih u oko i sipamo, jel' tako? E, pa očigledno je tako mislila i jedna gospođa iz Bijeljine, koja je kapi za kurje oko sipala u oči - jer valjda se zna u koje oko kapi idu!

Izveštaj lekara koji je objavljen na društvenim mrežama, a na kojem su, naravno, sakriveni podaci o pacijentu, zapalio je društvene mreže kada su ljudi videli napomenu u kojoj piše "sipala kapi za kurje oko u oko".

Međutim, komentari su bili još šokantniji! Dok je nekima ovo bilo smešno, pa su zbijali šale na račun ove žene, poručivši joj da "ima i drugo oko", "sad ima noćni vid" i slično, pojedini komentatori su otkrili i da ima onih koji ne znaju čemu služe vaginalete.

"Sad mi žena pričala za gospođu koja se žalila lekaru da je muči gorušica u želucu zbog nekih vaginaleta", "Poznajem ženu koja je popila punu kutiju (6kom.) vaginaleta. Svaka čast gospođi, trebalo je to progutati i svariti", pisali su tviteraši.

LUDILO MOZGA! GOSPOĐA SIPALA KAPI U OČI I ZAVRŠILA U HITNOJ Nećete verovati koji detalj na leku je propustila da pročita

Foto: Pixabay

 

Treba imati u vidu kakav je uglavnom sastav ulja za kurije oko jer je to preparat koji je najčešće na bazi ekstrakta eterčnih ulja i neretko ima mentu u sebi.

Nadamo se da je gospođa dobro i da joj se ovakvi incidenti sa očima više neće dešavati.

Definitivno bi trebalo pročitati uputstvo za upotrebu leka pre nego što počne da se primenjuje, da ne bi dolazilo do ovakvih slučajeva.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading