"VOLEO BI DA BUDEM BOLJI DEDA!" Srđan Đoković otkrio šta mu Novak najviše zamera, i koje unuče liči na njega
Foto: ALO/Marko Metlaš

Otac najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića, Srđan Đoković, govoreći o uspesima svog sina i osvrnuo se na prigovore koje mu je Novak uputio što ga je hranio mesom u mlađim danima. A onda je kazao kako mu je na to odgovorio.

"Ajde ti napravi od tvog sina najboljeg sportistu na svetu, pa dođi da razgovaramo!"

On je dodao da je ponosan što je Novak poštovan i cenjen u celom svetu, ali i da je srećan što su druga dva sina, Marko i Đorđe, na vreme odustali od tenisa i okrenuli se drugim stvarima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

"Kada vaše dete više nije samo vaše već ga narod doživljva kao svog to jeste za ponos, ali za porodicu zna da bude jako teško. Nije tenis isti kao pre nekoliko godina, danas su na terenu gladijatori. Drago mi je što su ova dvojica shvatili i odustali na vreme," iskren je bio Srđan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Đoković je istakao i da mu teško pada što ne može češće da viđa unuke Stefana i Taru.

"Voleo bih da budem bolji i "češći" deda, ali to je nemoguća misija zbog Novakove karijere. Stalno je na putu, nema vremena ni za šta, moramo da obilazimo svet da bismo videli unuke. Nedavno smo bili u Monaku na Stefanovom rođendanu. Snajka Jelena kaže da Stefan liči na mene, a Tara liči na njega, tako da izgleda da će oboje da liče na nas Đokoviće," priznao je Novakov otac.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading