"Predstoje nam svetli dani!" Engleska vidovnjakinja predvidela kovid, a sad najavljuje zanimljivu jesen
Foto: Printscreen/instagram

Vidovnjakinja Roksen Farnival je 2018. "gledala" budućnost jednoj bolničarki i tada je, kaže, kod nje primetila veliku promenu na poslu: "Videla sam da svi nose maske. Bilo je konfuzno i mislila sam da će doći do terorističkog napada", rekla je.

Ali, januara 2019. slika se "izbistrila":

- Imala sam preplavljujući strah. Tada sam znala da pandemija dolazi. Videla sam kako crni oblak prekriva svet i počela sam da paničim zbog svoje dece i svoje smrtnosti. Bilo je zastrašujuće. Kada sam gledala vesti o Kovidu-19 u Kini, jednostavno sam znala je to ono što sam videla" - kaže Roksen.

Čarls neće biti kralj
Interesantno je i što smatra da princ Čarls nikada neće postati kralj, već će kruna odmah završiti na Vilijamovoj glavi.

Roksen gleda u tarot 

Ovih dana je Roksen, iz Torkija u Engleskoj, podelila svoja predviđanja za narednih nekoliko godina. Prognozira da neće biti pravog opuštanja do leta 2022. ili 2023. godine, kao i da će biti puno promena i građanskih nemira.

Ipak, avgust će doneti izvesno olakšanje. Nažalost, dugovi u koje se zapalo tokom pandemije pratiće mnoge zemlje još decenijama.

To se nas možda mnogo ne tiče, ali predviđa i da Boris Džonson neće pobediti na narednim izborima u Britaniji i da će se na njegovom mestu (ponovo) naći jaka žena.

Na sreću, posle ove pandemije, ne vidi drugu - još decenijama, ali tu je globalno zagrevanje, koje će donositi uragane i poplave. Šta činiti? "Ljudi treba da budu smireni i da vode računa o drugima. Nije sve propast i mrak - predstoje i svetli dani".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading