KRISTINA (23) VEĆ JE MAJKA 22 MALIŠANA! Sa turskim milionerom planira da ih ima preko 100
Foto: Printscreen/instagram

Kristina Ozturk (23), devojka poreklom iz Rusije, na odmoru u Gruziji upoznala je milionera Galipa, inače vlasnika lanca hotela. Ova mlada majka tada je već imala ćerku Viku, koju je rodila u 17. godini života, a potom se udala za Turčina.

Njih dvoje odlučili su da žele da imaju veoma veliku porodicu sa više od 100 dece, a njihov prvi sin Mustafa rođen je u martu 2020. godine, dok je njihovo deseto zajedničko dete, Olivija, rođena u januaru 2021. Njihovu decu rađaju surogat majke jer ovaj par želi da za kratak period dobije dosta dece, što su i dokazali tako što ih do sada imaju već 22.

Kristina je ranije izjavila da ne zna koliko će dece imati, ali da definitivno ne planiraju da stanu, te da su pričali i o tome da imaju više od 100 dece.

Ova mlada mama kaže da je postala "zavisna od majčinstva", te da i ona i suprug žele da deca "i dalje stižu" u njihov dom. Ona dodaje da uživa u brizi o deci i da radi sve što mame inače rade, ali naravno, ima i pomoć dadilja, i to čak 16 njih!

Ističe da je veoma stroga, te da vodi računa o tome da deca spavaju od osam uveče do šest ujutro. Takođe, dadilje imaju obavezu da u dnevnicima zapisuju sve detalje o deci, koje ona i suprug nagledaju.

 

 

Komentari (0)

Loading