OKO JE OGLEDALO DUŠE: Odaberite sliku i saznaćete da li živite svoju svrhu
Foto: Printscreen

Oko je vrlo složeno, lepo i privlačno. Oko simbolizuje čistoću, fokus i svrhu. Oko je ‘ogledalo’ duše. Izaberite oko koje vas najviše privlači i saznajte nešto o svojoj ličnosti. Ako vas privlači više očiju i to je u redu.

Čovek je složeno biće. Javite nam koje ste oko izabrali i, ako mislite da vas je „pročitalo“, podelite ovaj zabavni test i sa drugima!


1. Duboko u sebi ste otvoreni.

Vi ste tip osobe koja prima skoro sve u vaš život i vaše srce. Verujete da je bolje rizikovati i povrediti se nego zatvarati od sveta. Ne pokazujete svetu svoje strahove ili nesigurnost. Verujete da bi vaše probleme trebalo rešavati privatno. Trudite se da budete dostupni svima čak i ako vas unutra boli. Pomaganje drugima je ono što vas leči.

2. Duboko u sebi ste savesni.

Vi ste tip osobe koja uvek želi da ostavi dobar utisak i učini pravu stvar. Verujete da vaši postupci utiču na tuđe živote, bez obzira na to koliko su veliki ili mali. Ne pokazujete svetu kada ste zabrinuti ili uznemireni. Vidite mnogo bede i nepravde, ali zadržite to za sebe. Posvećeni ste tome da budete najbolji što možete. To je najmanje što možete učiniti sa svojim vremenom na ovoj planeti.

3. Duboko u sebi ste mučeni.

Vi ste tip osobe koja je imala vrlo burnu prošlost koja i dalje utiče na vas. Ne možete pobeći od uverenja da je život nečija bolesna kosmička šala. Pokušavate da pronađete svoj mir gde god možete. Ne pokazujete svetu svoje najcrnje misli. U sebi nosite mnogo toga što ne želite da delite sa drugima. Vaš pogled na svet s vremena na vreme može biti iznenađujuće pozitivan. Vi ste stručnjak za podizanje na noge nakon pada.

4. Duboko u sebi si filozof.

Vi ste tip osobe koja će verovatno ponovo analizirati sve i svašta. Volite da istražujete dublje značenje stvari. Ponekad znate i kako se izgubiti u svim tim mislima. Ne pokazujete svetu koliko ste zaista nesigurni u mnogim stvarima. Možda ćete moći mnogo da razumete, ali još uvek niste samopouzdani. Život doživljavate kao slagalicu i volite da se igrate komadima dok se ne uklope u neku celinu. Nikada ne možete razumeti značenje svega toga, ali vama nije važno.

5. Duboko u sebi ste misteriozni.

Vi ste tip osobe koja ni sebe nije razumela, i šta reći o drugima koji to pokušavaju! U vama je mnogo kontradikcija i vaše raspoloženje se menja svakodnevno. Dok se nađete, već ste se promenili u nekog drugog. Ne otkrivate puno svetu o sebi. Osoba ste od malo reči i zbunjujuće radnje. Volite da posmatrate i proučavate ljude pre nego što im se obratite. Kažite samo ono u šta ste sigurni.
 

6. Duboko u sebi ste osetljivi.

Vi ste tip osobe koja sve primećuje i ništa ne zaboravlja. Saosećate sa svetom. Osećate se duboko i najmanje sitnice mogu uticati na vas. Vrlo vas je lako nasmejati ili rasplakati. Ne pokazujete svetu koliko ste krhki. Umesto toga, pokazujete koliko možete biti pronicljivi. Vi ste dobri u predviđanju onoga što vam dolazi u životu i često vidite šta dolazi prvo.

7. Duboko u sebi si vatrena.

Vi ste tip osobe koja je uvek energična i strasna. U vama nema ništa suptilno ... nikad. Skloni ste ljubavi ili mržnji. Imate mnoštvo mišljenja i brzo donosite odluke. Ne pokazujete svetu koliko ste zabrinuti. Imate puno energije, a kada je imate previše možete postati prilično nervozni. Uvek imate velike uloge. Ne možete da odolite da ne napravite dramu od svega što vam je u glavi.

8. Duboko u sebi ste ekscentrični.

Vi ste tip osobe koja ima neobična interesovanja, uverenja i prakse. Oduvek ste bili malo „čudni“. Ne marite mnogo za pravila ili tradiciju. Radi stvari na svoj način, pa neka bude to što jeste. Pokazuješ svetu sve o sebi. Nemate šta da sakrijete, a smejete se onima koji vas osuđuju. Voleo bi da su svi slični tebi. Mnogo radosti se može naći kad niste konformista.

9. Duboko u sebi ste intuitivni.

Vi ste tip osobe koja odlično razume druge ljude i svet. Toliko stvari možete reći o nekome iz izraza lica ili tona glasa. Uvek znate kada vas neko laže. Pokazujete svetu tačno ono što želite da pokažete. Osim što dobro znate čitati ljude, znate i kada vas neko čita. Znate kada su sa vama manipulisali, a takođe znate i kako da manipulišete nekim ako treba. Međutim, to obično ne radite.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading