ŠOKIRANA MLADA JOŠ NE MOŽE DA DOĐE SEBI POSLE VENČANJA: Svekrva mi je na svadbi priredila pakao, nisam znala da je to tek početak
Foto: Pixabay

Mlada žena, koja je želela da ima što manje briga i stresova pre jednog od najsrećnijih dana u životu, venčanja za voljenog momka, dobila je upravo suprotno.

Za organizatora venčanja postavila je suprugovu majku, odnosno svekrvu i od tada je sve počelo.

Naime, svekrva je želela venčanje po svom ukusu, a ne kako su mladenci zamišljali.

- Moja svekrva je tražila da bude u potpunosti uključena, što je bilo u redu - sjajno, zapravo jer me detalji nisu zanimali - kaže šokirana nevesta o svom venčanju koje je održano pre dve godine.

- Uređivala je cveće koje nisam želela, rezervisala je bend koji nam se nije svideo i čak je promenila meni u restoranu kako bi odgovarao njoj i njenim prijateljima. U svakom slučaju, želeli smo da se venčamo, detalji nisu bili toliko važni. Organizacija je bila njen doprinos venčanju, čak i ako je značilo da ćemo sve morati da radimo po njenom nahođenju - kaže ona, prenosi Yahoo.

Uključivanje je postalo toliko veliko da je suprugova majka zabranila mladi izbor venčanice iako je par sve platio. Sve se dogodilo pre same ceremonije venčanja, ali tek nakon što je shvatila stepen svoje umešanosti. Neverovatno, svekrva je odlučila da sama uređuje slike sa venčanja, iako je njen nivo računara veoma skroman.

Navodi se da se dogovorila sa fotografom da joj pošalje slike kako bi mogla da uređuje kako želi. Prema nevestinom objašnjenju, želela je to da učini jer ona (nevesta) ima ožiljke na rukama, pa je svekrva mislila da će privući neželjenu pažnju.

- Njeno obrazloženje je bilo da moje ruke ne bi trebalo prvo da se vide, pa kada smo videli slike koje je pažljivo „odsekla“ - na kraju je rekla da svekrva nije mogla da veruje u njihovu „nezahvalnost“ kako bi izgledale dobro.

- Nema veze, život je prekratak da bih bio tvrdoglav, ali nisam zaboravila kakva me osećanja to izazvala - rekla je na kraju nevesta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading