Iako u 7-oj deceniji, njena lepota ne bledi! Bez trunke botoksa Mišel je žena koja najdostojanstvenije stari u Holivudu, evo u čemu je njena tajna
Foto: Printscreen/instagram

Holivudska glumica Mišel Fajfer godinama je važila za jednu od najlepših žena sveta, zbog svoje elegantncije, ali i urođene otmenosti, a čini se da njena lepota ne bledi, iako godine neumitno prolaze i ona gazi već sedmu deceniju.

Mišel su paparaco fotografi nedavno zatekli na ulicama Los Anđelesa u potpuno opuštenom izdanju, no uprkos tome malo ko nije primetio koliko ova dama dobro izgleda!

Glumica je prošetala u ležernoj crnoj trenerci i modernim takozvanim „ružnim“ sandalama, kosu je vezala u običan, neuredan rep i nije imala ni trunku šminke na svom licu. Uprkos tome malo ko bi joj dao 63 godine!

Plavokosa lepotica nije se trudila da se sakrije od paparaca, već je opušteno i samopouzdano svetu pokazala kako izgleda u apa-drapa izdanju.

Ona često i na Instagramu objavljuje fotografije na kojima nema šminku, a često dobija komentare da je ostarila dostojanstveno i da nije podlegla trendu plastičnih operacija poput većine njenih koleginica.

No, ima i onih koji tvrde da sasvim sigurno koristi botoks i hijaluronske filere za podočnjake, što ona nikad nije potvrdila. Bilo kako bilo, čak i da je to uradila – Mišel je imala mere, pa izgleda prirodno i u skladu sa svojim godinama.

Mišel može da se pohvali i besprekornom figurom, a kaže da je njena tajna jednostavna. „Jedite dobro, vežbajte i naspavajte se“, kaže glumica...

Ceo tekst pročitajte na sajtu penzionisani.rs!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading