DOKTOR IZ SRBIJE VEĆ 4 GODINE DRŽI TITULU NAJPRIVLAČNIJEG MUŠKARCA NA SVETU! Sad je ponovo u žiži javnosti, a evo i zbog čega
Foto: Printscreen/instagram

Dr Vasilije Vujović, plastični hirurg o kom su pre nekoliko godina pisali svetski mediji, od 2017. godine, kada je privukao pažnju javnosti, izgleda još bolje!
Ovaj Beograđanin danas ima 32 godine, a na njegovom profilu na društvenoj mreži Instaram može se videti da svoj atraktivan izgled duguje, pored prirode, činjenici da vredno trenira i planirari. Iako je, kako je to pisao Dejli mejl, najzgodniji doktor na svetu i estetski hirurg, on ne smarta izgled najvažnijim.

-Imam poteškoća zbog toga, ali sve to može da ti imponuje i prija, samo čovek treba da nauči da se izbori sa tim. Nije bitno ko kako izgleda. Najbitnije je šta ti znaš da uradiš, i šta imaš u glavi, naročito u poslu kojim se ja bavim, izjavio je on pre nekoliko godina.

Dr Vujović veoma je popularan među damama, koje ga obasipaju komplimentima, ali je on, na njihovu žalost, zauzet - oženjen je i ponosni je tata dečaka.
 

Komentari (0)

Loading