NASLUTIO DA GA DEVOJKA VARA, PA NAPRAVIO PAKLENI PLAN! Kad je pogledao snimak, zaledio se
Foto: Shutterstock

Ovaj dečko, odlučio je da kupi mikro skrivenu kameru i stavi je u kuhinju, kako bi proverio šta se događa kada on nije kod kuće.

- Zajedno smo više od šest godina. Već neko vreme sumnjam da me devojka vara, ali nisam hteo da je optužim bez dokaza pa sam na internetu kupio skrivenu kameru i utikač za struju - napisao je u snimku koji je objavio na Tik Toku i otkrio da je počeo da sumnja jer mu je devojka počela drugačije da se ponaša.

Saznao surovu istinu

U utikač u kuhinji instalirao je mikro kameru, čiji je prenos preusmerio na svoj mobilni telefon.  Seo je u automobil i sve vreme posmatrao kameru, kako bi video nešto zanimljivo. Iako se neko vreme nije dešavalo ništa, u jednom momentu, čula su se vrata i video je devojku, kako ulazi sa nepoznatim muškarcem, koga je počela da ljubi.

 

@mrsurveillance

Rule #1: If your girl's name is Ashley.. run. Link in bio if you want to catch a cheater. #cheater #toxic #cheatersgettingcaught ♬ original sound - Mr. Surveillance

Istog momenta, poslao je devojci video i poruku u kojoj joj je poručio da raskidaju i da smesta spakuje svoje stvari. Ipak, iako je video videlo 17 miliona ljudi, pratioci na Tik Toku komentarisali su da je video namešten i da je u pitanju odlična gluma. Šta vi mislite?

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading