OTAC ŠOKANTNOM OBJAVOM O ĆERKI ZAPANJIO JAVNOST: Zbog ovog su ga brutalno razapeli, "Ti si smeće, bolje da je otišla od kuće"
Foto: Shutterstock

U principu ne bi se trebalo mešati roditeljima u vaspitanje dece, ali ponekad jednostavno ne možete da ignorišete ponašanje pojedinih majki i očeva.

Primer za to je anonimni 50-godišnji muškarac, udovac koji odvaja dvoje tinejdžera, 17-godišnjeg sina i 15-godišnju ćerku, a koga su ljudi stavili na stub srama zbog ponašanja prema ćerki.

Naime, on svoju ćerku tera da radi kućne poslove kako bi svakog meseca zaradila za uloške, dok sin nema nikakve kućne obaveze.

U objavi koju je anonimno napisao na Redditu, on je objasnio da ćerka mora da radi kućne poslove kako bi "vratila" za to što svakog meseca na nju mora da potroši više novca nego na sina jer joj kupuje uloške.

"Izgubio sam ženu pre deset godina. Ostao sam sam sa dvoje dece, i nedavno je u familiji došlo do velike svađe zbog toga što ćerku teram da radi kućne poslove, a sina ne. Objasnio sam im da mi ćerka na taj način vraća što joj svakog meseca kupujem uloške. Ona čisti zajedničke prostorije u kući i sprema četiri obroka nedeljno", napisao je.

Ovaj čovek dodao je i da mu je brat skrenuo pažnju da i na sina i njegove vannastavne aktivnosti troši dosta novca, a njegovo obrazloženje bilo je da će mu to "pomoći da upiše fakultet", dok su stvari kojima se ćerka bavi "samo hobiji".

Njegova ćerka slučajno je čula razgovor koji je otac vodio sa svojim bratom i to ju je, logično, uznemirilo. Nakon toga je počela da odbija da radi kućne poslove jer smatra da to nije fer.

"Rekao sam joj da mora i dalje da obavlja kućne obaveze i da prestane da bude davež, inače ću prestati da plaćam njene vannastavne aktivnosti i da joj kupujem uloške. Ne bih to zaista uradio, ali rekao sam joj to u besu. Spakovala se i otišla kod moje sestre koja me nazvala nasilnim go*netom i odbija da pošalje moju ćerku kući. Moji brat i sestra je brane i to me užasno ljuti", požalio se.

Objava je, sasvim očekivano, izazvala mnogo pažnje i uglavnom su svi stali na devojčicinu stranu.

"Ovo ne može da bude istina, teraš ćerku da radi kućne poslove da bi platila uloške, kao da ona to može da izbegne? Ti si go*no u svakom smislu", jedan je od komentara.

Drugi su mu rekli da je "idiot", ali ne zbog toga što tera ćerku da radi kućne poslove, već zato što ne tera i sina.

"Za kaznu tinejdžerki nećeš kupovati uloške? Štaaa?", šokirano je pitala jedna žena, dok su drugi poručili da im je drago što je ćerka otišla od njega "negde daleko od seksističkog smeća".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading