AKO REŠITE OVU ZAGONETKU VI STE DEFINITIVNO GENIJE! Nikad teža mozgalica, samo jednoj osobi je uspelo
REDDIT/SCREENSHOT/MAORI

Fotografija koja je zaludela internet, a koju je na društvenoj mreži Redit objavila jedna mama, naterala je na stotine hiljade ljudi da se bukvalno čupaju za kosu.

"Odustajem, ovo nije moguće. Gledam već sat vremena i ne vidim", najčešći su komentari koji su stajali uz fotografiju.

Reč je neverovatno domišljatoj, a opet nenamernoj optičkoj iluziji, a koju niko nije mogao da dešifruje. Kako se ne samo na prvi, već i drugi, treći, pa i pedeseti pogled čini, devojčica izgleda kao da je "progutala" ulica.

Bukvalno kao da je do polovine ukopana u stazu popločanu kaldrmom.

"Ovo je moja ćerka. A gde je njen ostatak? Da li ga vidite?", napisala je ova mama uz objavljenu fotografiju i pozvala korisnike Redita da učetvuju u "igrici" i napišu u komentarima da li su rešili misteriju.

"Gledam već dva sata i potpuno sam zapanjen. Zapanjen“, "Da li je ovo realno? Ovo je fotomontaža, ne može biti ništa drugo", "Ma nema šanse, ne vidim. Ona je zaista ukopana u pločnik", nizali su se komentari, rešenja nije bilo ni na pomolu.

Rasprava na mrežama je trajala danima, a na kraju je jedan korisnik, koji se očigledno može pohvaliti "okom sokolovim" i sjajnom percepcijom, trijumfalno ponudio rešenje misterije.

REDDIT/SCREENSHOT/MAORI

 

"Ovo što se nastavlja na travu je ivica zida, ostatak njenog tela je iza nje, a laktom je naslonjena na zid. Bile su mi potrebni sati i dani da to uvidim", napisao je i priložio fotografiju na kojoj je objašnjeno kako devojčica prolazi ispod zida oivičenog kaldrmom, vrlo sličnom onoj po kojoj je hodala. Trik je bio uočiti da "mustra" poslaganog kamenja nije ista.

 Čak i uz objašnjenje, mnogi su i dalje ostali zbunjeni, tvrdeći da ne vide razliku između zida i staze. 

"Odustajem, Internet pobeđuje. Još uvek ne mogu da rešim ovo", "Čak i uz vaša objašnjenja, još uvek ne mogu da vidim kako se to devojčica naslanja na zid. Ovo je nemoguće rešiti", nizali su se komentari.

Komentari (0)

Loading