IVANKA MISLILA DA SE UGOJILA Onda su joj iz stomaka izvadili tumor od 20 kilograma (FOTO)
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

- Ovo objavljujem po želji pacijentkinje. Pitala me je: "Doktore, želim pohvaliti sve vas.Ne želim da ovakva briga i stručnost prođe nezapaženo. Imam li vaše dopuštenje?" I sam sam mislio da objavim, ali sam odustao misleći "dosta joj je muka", ali eto Ivanka je insistirala, pa eto. Do sada najveći tumor koji smo operisali težak oko 20 kilograma. 

- Bilo je zeznuto, a Ivanka je danas kući sa svojim najmilijim. Jedna slika pre i nakon operacije (ravan trbuh). Kaže Ivanka: "Vi ste kao plastični hirurg, od ogromnog trbuha sada potpuno ravan. Sretno joj dalje i hvala što nam je verovala da možemo to operisati - poručio je nekadašnji ministar i direktor Opšte bolnice Gospić.

Bivši HDŽ-ov poslanik, a danas predsednik stranke LiPO (Lika, Primorje, Otoci) u kratkom razgovoru za Jutarnji list rekao je kako s pričom o uspešno izvedenoj operaciji ogromnog tumora u njegovoj gospićkoj bolnici ne bi izašao u javnost da to od njega nije zatražila sama pacijentkinja.

- Ona je kod nas u gospićku bolnicu došla kad joj je trbuh već bio ogroman. Brzo smo otkrili o čemu se radi i izveli operacijski zahvat. Odstranili smo zaista ogroman tumor, težak oko dvadeset kilograma.

- Pacijentkinja je danas otpuštena iz bolnice i oseća se dobro. Nakon što bude gotov PHD (patohistološka analiza) znaćemo je li tumor bio dobroćudan ili ne - rekao je Darko Milinović, prenosi Nportal.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading