PROSTATA STVARA SVAKODNEVNE NEPRIJATNOSTI MUŠKARCIMA STARIJIM OD 50 GODINA
Foto: privatna arhiva

Iako raznovrsne, žalbe se uglavnom svode na probleme s mokrenjem i na progresivno smanjivanje mlaza urina. Ako jedna grupa muškaraca pati od učestalih poziva i odlazaka u toalet, druga gotovo da i ne izlazi iz toaleta zbog otežanog mokrenja i nemogućnosti potpunog pražnjenja bešike. Nije potrebno ni spominjati koliko ovaj problem negativno utiče na sve sfere života.

Kada lekovi ne pomažu, pristupa se operativnom lečenju. Standardna interevencija za manje žlezde je TURP (transurtetralna resekcija prostate), gde se prostata seče uz pomoć struje, a za velike – klasična, otvorena operacija. Mnogi muškarci koji godinama pate od uvećane prostate lečeni su ovim metodama više puta. Ipak, takve operacije često ne dovode do dugoročnijih rezultata. Medicinska dostignuća otvaraju mogućnost okretanja hirurgiji najviše klase – laserskoj, koja se praktikuje u svetu više od 15 godina. Prostata se u potpunosti isparava uz pomoć laserskog vlakna, bez rizika od gubitka krvi, produženog ostajanja u bolnici, bez obzira na obim ili prateća oboljenja.

Tulijum laser od 200 vati poslednje je dostignuće u hirurgiji prostate. U poređenju s postojećim laserima, pored toga što ima najveću snagu, on je i maksimalno precizan pri prodiranju u tkivo – samo 0,2 mm. Garantuje maksimalni komfor, brzinu i kvalitet rezultata. Ovaj zahvat je na teritoriji čitave Srbije dostupan samo u Laser Medu. LASER MED Beograd je deo LAZER MEDa, koji ima 3 filijale u Bugarskoj, prvoklasnu tehniku i jedanaestogodišnje iskustvo u laserskoj hirurgiji prostate.

U LASER MEDu Beograd PO CENI KONSULTACIJE radi se KOMPLETAN PREGLED PROSTATE, koji obuhvata: konsultaciju sa urologom, merenje obima prostate, merenje rezidualnog urina, tumor marker PSA.

LASER MED: četiri filijale u Srbiji I Bugarskoj, prvoklasna tehnika i jedanaestogodišnje iskustvo u laserskoj hirurgiji prostate.

 

tel. 011 7 357 357 

mob. 069 5 357 357

www.lasermed.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading