"VOLEO BI DA SAM TI PRUŽIO VIŠE LJUBAVI" Porukom pokojnom sinu, čuveni voditelj sve rasplakao, pa otkrio kako se nosi sa bolom
Foto: Youtube/Printscreen/tvET

Čuveni voditelj Nik Kenon izgubio je sina samo pet meseci posle rođenja zbog posledica koje je izazvao tumor na mozgu. Mališana, koji se zvao Zen, dobio je Ališ Skot, koja je ponovo u drugom stanju.

Nik, koji je imao i buran ljubavni odnos sa Marajom Keri, podelio sa javnošću da je nakon tragedije koja je zadesila njegovu porodicu potražio pomoć kod duhovnih vođa i da je pornašao utehu u molitvama.

Prošlo je godinu dana od njegove smrti, a Kenon se svom sinu obratio dirljivom porukom koja u svakome izaziva bujicu emocija.

"Fizički se definitivno popravljam, ali mentalno i duhovno sam slomljen. Prevrtao sam se cele noći, i koliko znam da mi je potreban odmor, sinoć uopšte nisam mogao da spavam. Ne mogu da verujem da je prošlo godinu dana otkako se dogodio najteži dan u mom životu. Tako bolna godišnjica. Gubitak deteta mora biti najteže, najmračnije i depresivno iskustvo koje nikada neću preboleti. Mešavina krivice, bola i tuge je ono što svakodnevno potiskujem. Daleko sam od savršenstva i često ne uspevam i donosim odluke u svom životu koje mnogi postavljaju pitanje, ali svako ko me poznaje zna moje srce", ističe voditelj.

I naglašava da bi voleo da je još više ljubavi pružio svom sinu, jer je poznato koliko voditelj voli decu.

"Volim jako, volim veliko i volim celim srcem i dušom i samo bih voleo da je moj Mali čovek mogao da oseti više te ljubavi dok je bio ovde na Zemlji. Jedan od mojih duhovnih vođa mi je nedavno rekao da sam usred jedne od najizazovnijih sezona u mom životu, ali me je ohrabrio da budem postojan i znam da će me sve ovo samo ojačati i da se ne oslanjam na sebe razumevanja već da se oslonimo na mir koji prevazilazi sve. Ali, dozvolite mi da vam kažem, teško je… Mirno odmaraj, moj sine. Volim te zauvek", napisao je Kenon.

Nik Kenon ima 11- oro dece, koje je dobio iz veza sa šest žena, a na putuje i dvanaesto.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading