NEVEROVATNA PRIČA Izgubila dvoje dece, pa ostala trudna sa donatorom, kad je krenula u potragu za ocem usledio je neverovatan preokret
Foto: Youtube/Printscreen

Život uopšte nije kao film. Niko to ne zna bolje od Amine Hart. Njena priča nije ni kao ni jedna koju ste ranije čuli. Amina je, kao i mnoge devojke, odrastala verujući da će se jednog dana njen princ pojaviti na belom konju, da će imati decu i porodicu i da će živeti srećno do kraja života. Na njenu nesreću, to nije baš tako.

Romantični aspekt njenog života počeo je dobro, upoznala je čoveka kojeg je volela, venčali su se i ubrzo dobili prvo dete. Dali su mu ime Marlon. Međutim, ubrzo su shvatili da nešto nije u redu sa Marlonom. Marlon je imao neke rane komplikacije i nakon samo 4 meseca, Aminino prvorođenče je preminulo. Lekari su joj rekli da zbog genetskog poremećaja nisu mogli da joj pravilno dijagnostikuju.

Gubitak Marlona je uništio roditelje i na kraju je doveo do problema u njihovoj vezi, a potom je došlo i do razvoda. Pre nego što je to shvatila, Amina je izgubila celu porodicu. Amina nije gubila nadu. Na kraju je upoznala novog muškarca i njih dvoje su odlučili da pokušaju da dobiju bebu. 9 meseci kasnije, Amina je rodila drugog sina, Luisa.

Međutim, tragedija se ponovo dogodila i beba Luis je umrla samo dva meseca nakon svog prvog rođendana. Amina je počela da gubi veru i nadu da će ikada biti majka kojoj se oduvek nadala. Ali ovoga puta, doktori su pronašli uzrok.

Smrt oba deteta bila je uzrokovana stanjem koje im je prenela pod nazivom  “X-linked miotubular miopatija” - stanje koje utiče na mišiće koji se koriste za kretanje. Amina se plašila da nikada neće roditi zdravu bebu, a očajnički je želela da bude majka.

Ono što je usledilo bila je najteža odluka u njenom životu, pogotovo jer je postojala šansa 1 od 4 da će roditi bebu sa istim stanjem koje je ubilo njeno dvoje dece. Dugo je razmišljala i konačno odlučila da majčinstvu pruži poslednju šansu. Krajem 2011. izabrala je donatora po imenu Skot Andersen, a 9 meseci kasnije rodila je zdravu devojčicu po imenu Lejla.

Amina nije mogla da veruje! posle toliko bola i tragedije, konačno je dobila ono što je oduvek želela - zdravu bebu. Ali to nije sve…


Sve se promenilo kada je odvela Lejlu da upozna svog biološkog oca. Skot Andersen je bio više nego srećan što je upoznao Aminu i njenu ćerku i na kraju su se složili da nastave da se viđaju svakih nekoliko nedelja.

Skot i Lejla su odmah uspostavili vezu, ali su stvari počele da cvetaju i između Amine i donatora. Amina još uvek nije znala, ali stvari su tek počele da postaju interesantne...

Amina i otac njene bebe počeli su da se viđaju „ležerno“, što je brzo dovelo do ozbiljne veze i posle nekog vremena njih dvoje su se verili. Posle tako dugog putovanja koje je bilo ispunjeno stalnom tugom i slomljenim srcem, Amina je konačno pronašla sve što je ikada želela.

Njena priča savršeno pokazuje misteriju koja okružuje ljubav. Možda mislimo da će se neke stvari dogoditi na određeni način, ali u stvarnosti niko ne može predvideti šta život sprema svakom od nas. Jer uprkos svemu, ljubav se može desiti kada je najmanje očekujete.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading