IZBACITE UBICU BROJ 1 IZ TELA Potrebno je samo jedno tvrdo kuvano jaje i malo sirćeta
Foto: Youtube/Printscreen


Ovaj domaći lek svakako vredi isprobati, jer je veoma jednostavan i lak za pravljenje, potpuno je bezopasan, a i jeftin. Postoji jednostavan koji trik koji pomaže u kontroli nivoa šećera u krvi, a sve što vam treba je jedno tvrdo kuvano jaje i malo sirćeta!

Stručnjaci širom sveta tvrde da je domaći recept na bazi golih jaja izuzetno efikasan i koristan saveznik u borbi protiv povišenog šećera u krvi. Takođe vrlo brzo smanjuje nivo šećera. Dijabetes, veoma čest zdravstveni problem koji pogađa ljude širom sveta, javlja se kada pankreas prestane da proizvodi insulin ili kada telo nije u stanju da pravilno koristi insulin koji ima.

Uobičajeni simptomi dijabetesa su učestalo noćno mokrenje, osjećaj žeđi, brz gubitak težine, svrab oko penisa ili vagine, posjekotine ili rane koje sporo zarastaju, zamagljen vid, umor. Sve to dovodi do ozbiljnijih zdravstvenih problema kao što su loš vid, sljepilo, oštećenje nerava, bolesti bubrega, bolesti srca, a kod muškaraca i erektilne disfunkcije.

Recept:

Obariti jaje uveče i oljuštiti ga, a potom viljuškom napraviti nekoliko rupica na njemu. Staviti ga u posudu i preliti sirćetom. Ostaviti ga tako da prenoći. Ujutro se jede samo jaje, ne i ostatak sirćeta koji nije upijen.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading