AMERIČKI DOKTOR Pomešajte ova tri sastojka i izbegnite najgoru bolest
Foto: Shutterstock

Dr Kerolin Anderson kaže da ne morate da se plašite da ćete dobiti rak ako pomešate i konzumirate ova tri začina. To je mešavina tri lako dostupna začina.

Kako kaže, Andersonova je do svojih saznanja došla istražujući dve hiljade godina staru tradiciju korišćenja ovih sastojaka u istočnoj Indiji, čiji su rezultati potvrđeni u zapadnim medicinskim istraživanjima.

Doktor je istakao da ako svakodnevno koristite ova tri sastojka, gotovo sigurno nema rizika od raka. Ta tri čudesna začina su kurkuma, maslinovo ulje i biber. Pomešajte četvrtinu kašike kurkume sa pola kašike maslinovog ulja i dodajte prstohvat mlevenog bibera. Sve zajedno dobro izmešati.

Dobijenu smesu možete koristiti kao dodatak salatama i jelima, ali možete je konzumirati i samostalno. Ako ga dodajete jelima koja su termički obrađena, onda smesu stavite u hranu na samom kraju da se ne bi prekuvala.

Ako ga jedete samog, možete ga omekšati sa malo vode. Unosite ga u svoje telo svakodnevno i što je češće moguće.

"Sve je u vezi kurkume. Njegove antiinflamatorne sposobnosti su neverovatno moćne. Ne postoji drugi prirodni sastojak koji je efikasniji u smanjenju upale od kurkume", tvrdi Anderson. Istraživanja su pokazala da kurkuma sprečava rak debelog creva, prostate, mozga i dojke.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading