UBIJA SVAKU INFEKCIJU U ORGANIZMU Najbolji lek nemačkog doktora od 3 sastojaka
Profimedia


Da li ste ikada čuli za nemački prirodni lek, koji može da ojača vaš imunitet i istovremeno očisti vaše arterije, bori se protiv infekcija i snizi holesterol? To je popularan recept nemačkog lekara koji sadrži veoma zdrave sastojke, kao što su đumbir, beli luk i limun.

Beli luk ima antiinflamatorna, antivirusna i antiseptička svojstva, a bogat je vitaminom C, B6, manganom i vlaknima.


Đumbir je zdrav začin koji leči upale, probleme sa varenjem, smanjuje bol... Limun je veoma važan u borbi protiv teških bolesti jer je bogat vitaminom C, jača imuni sistem, čisti krvne sudove od nakupljene masti i reguliše pH.

Sastojci:

  •  4 limuna sa korom,
  •  4 čena belog luka,
  •  2 litra vode
  •  komad korena đumbira

Priprema: Operite sve sastojke, pa limun isecite na komade, odvojite koru od belog luka i đumbira. Kada to uradite, stavite sastojke u blender i izmiksajte. Dobijenu smesu zagrejte u tiganju i dodajte vodu dok ne provri.

Nakon toga ostaviti da se ohladi, pa procediti u staklene flaše, pa čuvati u frižideru. Beli luk će zbog limuna i đumbira izgubiti neprijatan miris, tako da o tome ne morate da brinete.

Pijte ovaj lek svako jutro na prazan stomak i uveče 2 sata pre spavanja. Pre upotrebe promućkati, kako đumbir ne bi ostao na dnu flaše.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading