Pojavio se novi SIMPTOM OMIKRONA: Čudan je i ranije nije bio na listi!

Vesti 21.01.2022 19:20 1

Opšte pravilo je da ako se u ovom trenutku osećate bolesno, pomislite prvo na Kovid

Pojavio se novi SIMPTOM OMIKRONA: Čudan je i ranije nije bio na listi!

Shutterstock

Novi simptom koji utiče na vašu glavu i može značiti da imate Omikron. Ono što je jako čudno je činjenica da se ranije nije pojavljivao na listi simptoma.

Sa toliko potencijalnih simptoma koji nas bukvalno bombarduju, teško je odrediti kada treba da se uradimo test. Novi simptom pojavio se na listi prvih 20 koje su Britanci najviše prijavili. Ljudi beleže kako se osećaju pre i posle pozitivnog testiranja u aplikaciji "ZOE Covid Simptom Study". I dalje najčešći simptomi su curenje iz nosa, glavobolja, umor, izmenjen miris i preskakanje obroka.

Međutim, sada je dodat i bol u uhu kao redovan simptom za ljude koji su pozitivni na ovaj soj Korone. Dokazi o rastućem bolu u ušima je znak Omikrona - koji izaziva blažu bolest kod ljudi, posebno kod vakcinisanih. Takođe se javlja osećaj da ste zagušenja, pa se mnogi žače da slabije čuju na jedno uvo.

Ako imate samo bol u grlu, to možda i nije razlog za testiranje, ali ako ga prati bol u uhu i osećaj da slabije čujete, obavezno kontaktirajte lekara.
 

Komentari (1)
Loading
auuu
22.01.2022 11:51

omoirkon nije jos ni stigao a svi ga imaju hahaha