U CREVIMA IMAMO I DO 15 KG OTROVA Jednom godišnje uradite ovo: Umesto doručka, konzumirajte ovu smesu tri nedelje
Foto: Shutterstock

Poznato je da je za oslobađanje od mnogih bolesti dovoljno očistiti creva od sluzi, fekalnih naslaga i drugih parazita. Za 70 godina života kroz naša creva prođe 100 tona hrane i 40.000 litara tečnosti, što dovodi do zaključka da se u želucu nakuplja 15 kilograma fekalnih naslaga, toksičnog otpada.

Oni truju krv i nanose nepopravljivu štetu organizmu. Činjenica da su creva prljava dokazuje česta konstipacija, poremećen metabolizam, dijabetes, prekomerna ili premala težina, bolesti bubrega i jetre, bolesti sluha i vida, loša koža, kosa i nokti i druge bolesti u rasponu od artritisa do raka ...

Uz pomoć klistira može se očistiti samo mali deo debelog creva, odnosno 40 do 50 centimetara, a lečenje ispiranja creva uz pomoć posebne opreme je skupo, dugotrajno i nije bezopasno za crevnu mikrofloru.

Konzumacijom jedne do tri kašike lanenog brašna u roku od tri nedelje potpuno se očiste debelo i tanko crevo od dugotrajne sluzi, fekalnih naslaga, parazita, uz potpuno očuvanje crevne mikroflore.

Ova metoda omogućava brzu normalizaciju težine i sagorevanje masnih naslaga. Pozitivno utiče na regulaciju metabolizma lipida. Laneno brašno može apsorbovati i eliminisati toksine u telu i smanjiti nivo holesterola u krvi.

Ovaj lek će vam pomoći ako imate gastritis, kolitis, čir na želucu i dvanaesniku, bolesti urinarnog trakta, cistitis, pijelonefritis, prekomjernu težinu i poremećen metabolizam.

Umesto doručka, konzumirajte ovu smesu tri nedelje:

Prva nedelja: Jedna kašika lanenog brašna pomešana sa 100 mililitara kefira.

Sledeće nedelje: Dve kašike lanenog brašna pomešane sa 100 mililitara kefira.

Treća nedelja: Tri kašike lanenog brašna pomešane sa 150 mililitara kefira. 

Ako problem predstavlja kupovina lanenog brašna, kupite laneno seme i fino ga sameljite. Ne skladištite zalihe više dana.

Sveža porcija je najbolja svakog jutra. Obavezno pijte najmanje dva litra vode dnevno. Na ovaj način možete očistiti creva jednom godišnje.

 

 


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading