NAJJAČI PRIRODNI LEK ZA ČIŠĆENJE KRVNIH SUDOVA: Nakon uzimanja ovog napitka, od 2 namirnice, mozak radi kao sat, a arterije su kao u bebe
Foto: Shutterstock

Najbolji način da maksimalno smanjite rizik od srčanog i moždanog udara je da održavate svoje arterije "čistim" i "prohodnim", odnosno da ih redovno "čistite", a to možete da radite da potpuno prirodan način.

Nije nikakva tajna da se pravilnom ishranom možemo spasiti mnogih bolesti jer zdrave namirnice ne ostavljaju talog u arterijama koje moraju da budu prohodne da bi organizam nesmetano funkcionisao.

Umesto korišćenja farmaceutskih lekova, pokušajte da očistite svoje arterije na prirodan način i tako drastično smanjite rizik od srčanog i moždanog udra.

Naravno, najvažnije je da svoju ishranu prilagodite zdravom načinu života, odnosno da ne jedete puno prerađene hrane prepune zasićenih masti i toksina, jer se oni zadržavaju na zidovima arterija i na taj način ih zatvaraju tokom vremena. To na kraju može da dovede do drugih ozbiljnih zdravstvenih problema.

Zato je dobro da pri ruci uvek imate recept za napitak koji čisti zidova arteriija od plaka.Najbolja stvar kod ovog napitka je to što je od sastojaka potrebno samo dve namirnice i voda:

30 češnja belog luka
6 limuna
litar vode

Priprema:

Veoma je bitno da najpre dobro operete limun, odnosno njegovu koru, pa ga isecite na sitne komade. Zatim, dodajte beli luk i sve izmiskajte u blenderu. Mešajte sve dok smesa ne postane glatka. Sipajte u posudu i dodajte litar vode i kuvajte. Kada počne da ključa, sklonite sa ringle i ostavite da se ohladi. Na kraju, procedi tečnost i njome napunite čiste flaše. Čuvajte u staklenoj flaši u frižideru.

Primena:

Tretman traje tri nedelje tokom kojih se pije 50 ml dnevno. Zatim pauzirajte nedelju dana. Posle toga se ponovo pije 50 ml dnevno tri nedelje. Možete da ponovite tretman na svakih šest meseci.

 

Komentari (0)

Loading