DOKTOR NESTOROVIĆ NAJVIŠE VERUJE U MAJČIN RECEPT ZA ZDRAV ŽIVOT:  Ko radi ove 3 stvari svako jutro, dočekaće duboku starost
Foto: Youtube/Printscreen

Doktor Branimir Nestorović je skoro gostovao na K1 televiziji posle nekoliko meseci pauze od medija.

Kao što je i obično sa doktorom Nestorovićem teme su bile raznovrsne. 

Pod temom zatvaranja i njegovog efekta je doktor rekao da je već do sada dokazano da zatvaranje nije imalo preveliki uticaj na širenje virusa i da je to dokazano upoređivanjem saveznih država u SAD. Njujork i Kalifornija koji su bili pod strogim merama i Florida i Teksas koji su bili skoro pa bez i da je broj na kraju manje više isti. Te se nadovezao šta je po njemu suština dešavanja oko cele pandemije.

Prema tome, ja ovo shvatam kao priliku da se bogati još više obogate, da malo potamane ove što im smetaju - rekao je doktor Nestorović.

Doktor Nestorović je opet upitan oko njegovog političkog angažmana i da li razmišlja da se aktivira u toj sferi. Odgovor je ostao isti da ga to ne zanima i dalje ali da želi da se društveno aktivira mnogo više, pogotovo oko pitanja revitalizacije sela.

Moja opsesija je revitalizacija sela, to je organska hrana koja će biti ekstremno skupa za par godina, kažu da će nafta stajati, voda će poskupeti 2 a hrana 3 puta. Moja majka je pričala u drugom svetskom ratu kako su Beograđani dolazili u Obrenovac, jer nije bilo pijaca, plaćali su hranu u lančićima zlata i nameštajem. Ne možeš da jedeš pare.

Kao i uvek doktor Nestorović je podelio stari recept za zdrav život, ovog puta njegove majke za jutarnju rutinu.

- Kad ustaneš ujutru prvo slatko i vodu, jer bakterije trče na slatko, onda popiješ jednu kafu zamračiš ih totalno ne mogu da pobegnu i onda ih ubiješ rakijicom i to je otprilike taj recept - rekao je doktor.

Komentari (0)

Loading