NE ZNAJU ZA RAK, A PIJU OVO: Amiši se kunu u ovaj moćni napitak, koji možete napraviti kod kuće
Shuterstoock

Od svih naroda na svetu, Amiši najređe obolelevaju od raka, pokazuju statistike. Istraživanje Univerziteta Ohajo analiziralo je način života Amiša, religiozne grupe u kojoj žive najzdraviji ljudi na Zemlji, posebno ako se uzme u obzir da oni ne koriste lekove konvencionalne medicine.

Amiši sami uzgajaju i proizvode svoju hranu, od voća i povrća do žita, mesa, mleka i sireva.

Shuterstoock

 

Jedno švajcarsko istraživanje otkrilo je da su deca Amiša zdravija od dece odrasle na evropskim farmama. Osim toga, Amiši ne piju i ne puše, a seksualno nisu promiskuitetni, što ih takođe čini zdravijima, a čini se da im u održavanju dobrog imuniteta pomaže i napitak koji redovno pripremaju i konzumiraju.

ThinkstockPhotos

 

RECEPT ZA MOĆAN AMIŠKI NAPITAK

Prema mišljenju stručnjaka, taj napitak svakako doprinosi njihovom zdravlju jer sadrži antikancerogeno, antivirusno i antibakterijsko dejstvo. Već kroz dve nedelje konzumiranja smanjuje nivo holesterola u krvi, a deluje i na stabilizaciju krvnog pritiska i nivoa šećera.

Sastojci napitka: jedan češanj belog luka, komad narendanog svežeg đumbira, jedna kašičica svežeg soka od limuna, jedna kašičica organskog jabukovog sirćeta i jedna kašičica organskog meda uz dodatak pola šoljice vode.

Napitak treba piti ujutru na prazan stomak i pre večere.

Komentari (2)

Loading
Nina

28.07.2021 03:36

Mozda ne oboljevaju od raka ali oni su toliko urodjeni da se radjaju svakakvi i sa raznim deformacijama. Neki samo imaju mentalno zaostalu decu. Mnogi znaju da su bliski rodjaci pa i dalje se vencavaju i imaju decu znajuci da je rizik veliki. Takvi obicno izlaze iz sekte i spadaju na teret drzave.

Dragan 1962

29.07.2021 14:33

Objasnite do kraja postupak. Dali se kuva,ili mora da odstoji ili bilo šta drugo.