POZNATA VODITELJKA U TEŠKOM STANJU: Zarazio me delta sojem jer nije hteo da se vakciniše
Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka Ket Sedler oglasila se i objavila da je zaražena delta sojem korona virusa.

Voditeljka (46), koja ima dva sina, rekla je da joj je koronu preneo jedan od njih koji je odbio da se vakciniše, a zatim se zarazio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CATT SADLER (@iamcattsadler)

Ket je najpre objavila da ima koronu, iako je vakcinisana obema dozama, i podvukla da virus i dalje može da se dobije, samo neće dati tešku kliničku sliku i smanjiće rizik od smrtnog ishoda. Tek nekoliko dana kasnije objasnila je da joj je delta soj preneo sin koji nije želeo da primi vakcinu.

"Lečim se kod kuće, ali nemam baš blage simptome. Glava mi puca, imam temperaturu, curi mi sluz iz očiju. Moj sin nije želeo da se vakciniše i poštovala sam njegov izbor. Negovala sam ga kada se razboleo, i dobila sam delta soj od njega. Htela sam da vam kažem da vakcina štiti od teških oblika bolesti, od smrtnog ishoda, a ne od zaražavanja sojem koji je brže prenosiv od prethodnih", napisala je Ket.

"Ja sam majka, pustila sam ga da sam odabere i naravno da sam ga negovala. Ponovo bih sve isto uradila. Samo bih obukla zaštitno odelo", napisala je ona.

Sedlerova je najpoznatija kao dugogodišnja voditeljka zabavne televizije "E!". Tu televiziju je napustila iz principa 2017. godine, kada je saznala da kolega s kojim je vodila emisiju bez ikakvog obrazloženja dobija duplo veću platu od njene.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading