Ruskinje se kunu da deluje: Pomešajte 2 sastojka, očistite creva i mršavite kao od šale
Foto: Pixabay

Kefir i lan za mršavljenje su vrhunska kombinacija koja vam pomaže da na prirodan način očistite svoj organizam i podstaknete brže gubljenje kilograma. Ruskinje su poznate po vitkoj liniji, a mi smo otkrili kako im to polazi za rukom. Gotovo svaka žena u Rusiji svako jutro započinje ovim napitkom od samo 2 sastojka. Ukoliko želite da izgubite suvišne kilograme, preporučuje se da uzimate kefir i lan ujutru na prazan želudac bar dva sata pre jela. 

Za pripremu vam je potrebno:

Kefir
Lan

Priprema je sasim jednostavna, samo pomešajte ova dva sastojka i svako jutro, pre doručka popijte. Ovaj napitak će vas dugo držati sitim, a nećete imati ni potrebu za slatkišima, osim toga i iznenadni napadi gladi će izostati. Ovaj recept je dobar, takođe kada želite da uradite detoks organizma i izbacite višak vode.

Evo kako ovi sastojci utiču na organizam:

Kefir sadrži vitamin D, kalcijum, proteine, vitamin B12, magnezijum, a jedna čaša sadrži svega 100 kalorija.

Upravo je to jedan od razloga zbog čega se ova namirnica nalazi na redovnom meniju Ruskinja, koje neretko pribegavaju dijeti baziranoj upravo na ovom mlečnom proizvodu i tako održavaju liniju.

Laneno seme blagotvorno deluje na probavni trakt, smanjuje apetit, a samim tim i kilažu. Ono čisti creva, ali i može da pomogne u sagorevanju sala.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading