Kako očistiti nameštaj: Majka troje dece otkrila trik za skidanje fleka, kauč će za 5 minuta biti kao nov!

Vesti 16.05.2024 19:00 0

Vremenom se nameštaj od mebla uprlja, a ako imate decu, to se dešava skoro svakodnevno.

nameštaj

Shutterstock

Prljavštinu i fleke sa nameštaja od mebla možete sada i sami da očistite, nema potrebe da zovete profesionalce i debelo im to plaćate.

Nameštaj će brzo zablistati

Prenosimo vam super trik pomoću kojeg će nameštaj zablistati za nekoliko minuta kao da je nov i to skoro potpuno besplatno. Otkrila ga je mama troje dece na svom TikTok profilu. „Imam troje dece tako da je ovo moja mesečna rutina“, napisala je u opisu svog videa. Ova žena na svom profilu često deli savete o čišćenju.

Kako se čisti?

U videu koji je pregledan više od 10 miliona puta, ona u posudu u koju je stavila jednu tabletu za mašinsko pranje sudova sipa vrelu vodu. Umoči krpu kojom obmota poklopac šerpe. Zatim, držeći poklopac s vrelom krpom za ručku, prelazi preko mebla i i uklanja prljavštinu. Nakon dužeg trljanja poklopca o tkaninu nameštaja, on zaista izgleda kao nov.

 

 

To je oduševilo brojne ljude koji su ispod njenog videa pisali: „Genijalno! Moram da isprobam to prvom prilikom!“, „Omam dvoje dece i tri psa i sigurno ću to primeniti“, „Već sam isprobala, zaista se brzo očisti nameštaj“.

Komentari (0)
Loading