KAKO DA KUVANA JAJA NEMAJU NEPRIJATAN MIRIS I BUDU KREMASTIJE TEKSTURE? Napravite ih ovako i bićete oduševljeni
Ako pripremite jaja na ovaj način biće savršeno tvrdo kuvana, a verovatno se toga ne biste setili.
Pecite umesto da ih kuvate
Ispod jaja stavite papir za pečenje a njih stavite na rešetku, i pecite 30 minuta u rerni zagrejanoj na 250 stepeni. Gotova jaja premestite u činiju sa ledenom vodom, pa kad se malo prohlade, oljuštite. Zatim ih vratite u ledenu vodu da se ohlade do kraja. Neprijatan miris će da bude manje izražen, a biće kremastija i savršeno tvrdo kuvana.
AKO ŽELITE MERMERNO PLAVA JAJA OFARBAJTE IH OVAKO Potpuno je prirodna tehnika, a ispadnu prelepa
Ako ofarbate jaja crvenim kupusom dobićete prelepu plavu boju, a za dodatni sjaj i mermerni efekat koristite kokosovo ulje.
NAJLEPŠA USKRŠNJA POGAČA Ukras svečane trpeze, uspeće svima, a mekana kao duša
Uspeće i potpunim početnicima, a dobićete brojne komplimente.
ZELENI ROLAT Idealan za slavsku trpezu, pravićete stalno
Slasni rolat oduševiće goste na svečanoj trpezi.
PRESIJAVAĆE SE KAO KRISTALI Ofarbajte jaja na ovaj potpuno prirodni način, bićete oduševljeni rezultatom
Tehnika farbanja vinom je potpuno prirodna a jaja ispadnu prelepa.
DUNAVSKI TALASI U savršenom kremastom spoju sa višnjama, kolač stvoren za uživanje
Ako volite klasičan kolač sa višnjama, ovaj ćete obožavati.
Komentari (0)