POSNI GULAŠ Postaće vam jedno od omiljenih jela, a gotovo za 20 ak minuta

Ivana Pavlović

17:00

Sezonski recepti 0

Sočan i aromatičan, pravićete i kada nije post.

posni gulaš
Shutterstock

Potrebno je

  • 1 kg krompira 
  • 1 paprika 
  • 400 g boranije 
  • 5 čenova belog luka 
  • 1 crni luk 
  • 50 ml soja sosa 
  • 200 ml paradajz sosa 
  • 350 ml vode 
  • peršun

Priprema

Isecite krompir na kockice pa ispržite 10 ak minuta, na malo ulja. Dodajte smrznutu boraniju, sitno seckan beli luk, papriku sečenu na kockice, seckani peršun i crni luk pa ostavite tako još 10 minuta, pa nalijte paradajz i soja sos. Dobro promešajte pa sipajte vodu, poklopite i kuvajte još 5 minuta. Služite toplo uz prilog po želji. Prijatno!

Komentari (0)

Loading