ŠTA JE BRZINSKO POTAPANJE PASULJA Ispašće preukusan a dovoljno je samo 1 sat da bude u vodi
Olakšaće proces pripreme pasulja, jer nećete morati da čekate da odstoji satima u vodi.
Brzinsko potapanje pasulja
Ako nemate vremena da potapate pasulj 8 sati ili preko noći, imamo trik kako da ubrzate proces.
Na 1 šaku suvog pasulja dodajte 10 šoljica vruće vode pa ostavite da provri. Nakon što provri, pustite da ključa 3 minuta. Sklonite pasulj sa vatre, pokrijte poklopcem i ostavite da tako stoji minimum sat vremena.
PREDLOZI ZA USKRŠNJU TRPEZU Tradicionalna jela za prave gurmane
Rolovana plećka, svečana pogača, prolećni krompirići i praznična pita, nećete da pogrešite šta god da izaberete.
RIBLJA ČORBA Kafanski specijalitet koji se brzo sprema, a svi će misliti da ste pravili satima
Posna riblja čorba osvojiće i one koji mrse.
FARBANJE JAJA SOKOM Isprobajte drugačiju tehniku koja daje neverovatne boje
Proverena tehnika oduševiće rezultatom i one izbirljive.
PANCEROTE Hrskave spolja, a sočne iznutra, najbolje odmah stavite duplu meru
Mekane i sočne, pravićete stalno.
GRČKA MUSAKA Sočno jelo koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim, prste da poližete
Sočno jelo u kombinaciji povrća i patlidžana osvojiće i one izbirljive.
Komentari (0)