PAMELA ANDERSON ODBILA ULOGU U FILMU Zahtev za ulogu je bio jeziv, pogodite ko je bio reditelj
Foto: Profimedia/Profimedia

Pamela Anderson je jednom bila odabrana za ulogu u filmu Stivena Sigala, ali je odustala zbog čudnog uslova koji joj je postavio glumac, piše FandomWire.

Seksizam u Holivudu

Pamela Anderson je glumica i manekenka iz Kanade, najpoznatija je po svom radu u "Playboy magazinu" i ulozi C.J. Parker, u popularnoj televizijskoj seriji "Baywatch", koja se snimala od 1992. do 1997. godine.

Glumica je podelila svoja iskustva sa seksizmom s kojim se susretala u dugogodišnjoj karijeri. Prisetila se neugodnog susreta sa Stivenom Sigalom u vezi uloge u njegovom filmu "Pod opsadom", koji je zaradio 156 miliona dolara. Sigal je odbio da joj da ulogu jer nije htela da spava sa njim. 

"Sećam se da mi je rekao: "Ako ti to ne učiniš, a hoće ona devojka u hodniku, ona će onda dobiti ulogu." Ja sam mu na to rekla: "Pa, dobro, doviđenja." - kaže prelepa Pam. 

Pamela Anderson

Shutterstock

 

Glumica nije otkrila o kojoj je ulozi bila reč, ali navodno se radi o ulozi koju je dobila Erika Eleniak, koja je glumila Sigalovu pomoćnicu i "Playboy" model u filmu.

Anderson je bila deo filmske industrije kada je seksizam bio još rašireniji nego danas i glumice su trebale biti oprezne kako se ne bi našle u opasnim situacijama, piše index.hr. 

- Bilo je poznato koje producente i ljude iz Holivuda trebaš izbegavati privatno i znaš u šta se upuštaš ako sama uđeš u hotelsku sobu. Moraš imati nekakvo šesto čulo koje će ti reći da ovo nije u redu. Ako ti neko otvori vrata u kućnom ogrtaču ne ulazi tamo, a ako uđeš, bar se pobrini da dobiješ ulogu - rekla je glumica.

Anderson smo u poslednje vreme imali priliku da gledamo u filmu "Alone at Night", iz 2022. godine, i Netflixovom dokumentarcu o njenom životu, "Pamela: A Love Story", koji je izašao početkom godine.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading