OVA FRIZURA JE PUN POGODAK Čini kosu gušćom i lepršavom,  a svakoj ženi pristaje
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Inspirisano je 90-im, zakrivljeno šišanje ovog proleće bićepopularnije nego ikada. Zašto? Zato što istovremeno ističe i umekšava vaše crte lica. Ono što je karakteristično za ovu frizuru jeste da pristaje svakom obliku glave, te da sa njom nema greške.

Curve cut frizura posebna je po slojevima koji su lagano zaobljeni, padaju i prekrivaju obraze, bradu – sve do ključne kosti, gde na savršen način uokviruju lice. Nisu mekani samo slojevi koji uokviruju lice, nego i pramenovi koji padaju preko leđa.

 

 

To je, objašnjavaju stilisti, varijacija svega što se radi u ovom trenutku. Cilj je da se sve linije frizure zaoble kako bi se licu dala određena mekoća.  Ako vam i dalje nije jasno šta je to – to je stil šišanja inspirisan frizurom Rejčel, kultnog lika iz kultne serije "Prijatelji".

 

 

Kosa se ističe zaobljenim slojevima, a i ona sama izgleda gušće. Kad je u pitanju stilizovanje, kosu možete ostaviti da se suši prirodno ili oblikovati u lagane talase. Kako biste stvarno naglasili oblik, preporuka je da fenirate kosu ovalnim četkama.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading